Gombás fertőzés lehet akkkor is ha nem viszket, meg nem ég?
Figyelt kérdés
38 hetes leszek holnap,és nekem nem nézték soha hogy van-e gombás fertőzésem,sőt itt győrben nincs streptococcus szűrés sem,és már a 36 héttől nem kell orvoshoz járnom,csak majd nst-re,és nagyon félek,hogy hátha van fertőzésem,csak nem kezelik,és baja lesz a babámnak.Annak mindenképp van valami kellemetlen tünete ugye?2008. szept. 7. 16:16
1/5 anonim válasza:
nem viszket mindig, nekem semmi tünete nem volt, csak mondta a dokim hogy ez van. Ezt nem nézik külön, hanem észreveszi rögtön a doki és mondja is ha van valami gond. Úgyhogy Nálad biztos nincs semmi ha nem mondták, nyugi.
2/5 anonim válasza:
A terhesség alatt kétszer is vesznek hüvelyváladékot,amiből ki kell derülnie,ha gombád,vagy valami bacid van.Tőled nem vettek mintát?28 hetes kismami
3/5 anonim válasza:
Az előző vagyok,nekem is volt gombám,és semmi tünetem nem volt,esetleg egy kicsit több volt a folyásom.
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt gombásfertőzésem és általába amig nem kezdtem el kezelni, csak annyi volt a tünete, hogy amikor együtt voltunk a párommal mindig éget a hüvelyem. Aztán mondtam az orvosomnak és egyből mondta hogy gomba. Pedig nekem azon kívül semmi panaszom nem volt.
5/5 anonim válasza:
Nekem nem vettek mintát, csak először a rákszűrést végezték el. Az egész terhességemet végig kíséri egy folyás. Nem viszket, nem csíp, nincs szaga, nem túrós állagú, mégis azt mondja az orvosom, hogy gomba. Szinte állandóan kapok rá valamit. Pár napig segít, utána újra kezdődik. Az orvos szerint a hormonjaim játszanak velem. Majd szülés után elmúlik (remélem).
26 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!