Miért mondják, hogy missed ab után az első hónapban nagyon könnyű teherbe esni? és ha mondjuk nincs is ovu?
Figyelt kérdés
Nekem most fog letelni az 1 hónap és minnél gyorsabban szeretnék babát de ebben a hónapban nem volt ovum.. Viszont voltam már együtt a párommal védekezés nélkül.. Így is lehet esély?2015. aug. 24. 10:06
11/19 anonim válasza:
Első vagyok! Nincs már a pocakomban. Három éves azóta! :)
12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! :) Jó egészséget mindenkinek! :) Remélem mire megyek a dokihoz (mert nem 3-4 hét múlvára tudott időpontot adni csak jövő hónap elejére addigra újra pozi teszt hírrel megyek) :) Nem tolna le mert nagyon együttérzett velem férfi létére mikor megtudta mi történt. Azt mondta a következőnél rögtön ír gyógyszereket meg mindent hogy nehogy baj legyen.. Mármint amibe tud, ő mint orvos segít :) Mert sajnos a sorsot nem tudjuk megválzoztatni :( Ha Isten elvett tőlünk babát akkor annak úgy kellett lennie. Sokkal jobb hogy korán ment el mint ha már nagy kifejlett baba lett volna vagy betegen született volna :( Legalábbis nekem 8 hetesen ment el nem is volt embrió sem mert valamikor elhalt a terhesség. Vannak akiknek sokkal később azt még nehezebb feldolgozni. Még én sem dolgoztam föl de szerintem ha összejönne megint akkor könnyebb lenne a lelkem :) Mindenkinek köszönöm a választ meg a bíztatást hogy higyjek a csodában meg hogy tényleg gyorsan jöhet :) Reménykedem :) Mivel a múlt hónap 31 napos volt ezért 30-ára várom a mensim. Legalábbis eddig mindig pont 30 napos volt. Előtte is 2 nap múlva teszteltem mikor nem jött meg és pozi lett úghogy ha esetleg nem jön meg most akkor Szept 1-én vagy 2-án leírom nektek hogy lesz-e baba :) Szorítsatok nekem :) Felvidítottatok nagyon!! Köszönöööm :)
2015. aug. 24. 23:02
13/19 A kérdező kommentje:
20:32-es akkor neked jól indult az új éved! :)
2015. aug. 24. 23:26
14/19 anonim válasza:
4-es vagyok, ez így van, ahogy mondod! Okkal történt, de Isten ad majd egy másikat! :)
Nekem az előzőnél már volt is szîvhang, de mèg mindig jobb, hogy nem huszonixhetesen történt... Én hála Istennek hamar fel is dolgoztam a dolgot, és Isten váratlanul megajándékozott egy újabb csodával, aki szintén okkal jön ilyen hamar! :) én hiszem!!! Neked is összejön! :)))
Írj majd!
15/19 A kérdező kommentje:
Most nem jött baba, de vér az annál inkább. Ennyi még soha nem volt... Csak úgy ömlik belőlem azt sem tudom hogy van ennyi hely belül :/ Majd talán jövő hónapban sikerül a baba:)
2015. aug. 30. 13:42
16/19 A kérdező kommentje:
Azóta sikerült :) :) Remélem ez a pici itt marad velem :)
2015. szept. 28. 18:43
17/19 anonim válasza:
10-es vagyok. Gratulálok, és sok boldogságot! ;)
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) :) :) Minden jót nektek is :) :)
2015. szept. 29. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!