Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért mondják, hogy missed ab...

Miért mondják, hogy missed ab után az első hónapban nagyon könnyű teherbe esni? és ha mondjuk nincs is ovu?

Figyelt kérdés
Nekem most fog letelni az 1 hónap és minnél gyorsabban szeretnék babát de ebben a hónapban nem volt ovum.. Viszont voltam már együtt a párommal védekezés nélkül.. Így is lehet esély?

2015. aug. 24. 10:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Nincs már a pocakomban. Három éves azóta! :)
2015. aug. 24. 21:30
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! :) Jó egészséget mindenkinek! :) Remélem mire megyek a dokihoz (mert nem 3-4 hét múlvára tudott időpontot adni csak jövő hónap elejére addigra újra pozi teszt hírrel megyek) :) Nem tolna le mert nagyon együttérzett velem férfi létére mikor megtudta mi történt. Azt mondta a következőnél rögtön ír gyógyszereket meg mindent hogy nehogy baj legyen.. Mármint amibe tud, ő mint orvos segít :) Mert sajnos a sorsot nem tudjuk megválzoztatni :( Ha Isten elvett tőlünk babát akkor annak úgy kellett lennie. Sokkal jobb hogy korán ment el mint ha már nagy kifejlett baba lett volna vagy betegen született volna :( Legalábbis nekem 8 hetesen ment el nem is volt embrió sem mert valamikor elhalt a terhesség. Vannak akiknek sokkal később azt még nehezebb feldolgozni. Még én sem dolgoztam föl de szerintem ha összejönne megint akkor könnyebb lenne a lelkem :) Mindenkinek köszönöm a választ meg a bíztatást hogy higyjek a csodában meg hogy tényleg gyorsan jöhet :) Reménykedem :) Mivel a múlt hónap 31 napos volt ezért 30-ára várom a mensim. Legalábbis eddig mindig pont 30 napos volt. Előtte is 2 nap múlva teszteltem mikor nem jött meg és pozi lett úghogy ha esetleg nem jön meg most akkor Szept 1-én vagy 2-án leírom nektek hogy lesz-e baba :) Szorítsatok nekem :) Felvidítottatok nagyon!! Köszönöööm :)
2015. aug. 24. 23:02
 13/19 A kérdező kommentje:
20:32-es akkor neked jól indult az új éved! :)
2015. aug. 24. 23:26
 14/19 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, ez így van, ahogy mondod! Okkal történt, de Isten ad majd egy másikat! :)

Nekem az előzőnél már volt is szîvhang, de mèg mindig jobb, hogy nem huszonixhetesen történt... Én hála Istennek hamar fel is dolgoztam a dolgot, és Isten váratlanul megajándékozott egy újabb csodával, aki szintén okkal jön ilyen hamar! :) én hiszem!!! Neked is összejön! :)))

Írj majd!

2015. aug. 25. 10:10
 15/19 A kérdező kommentje:
Most nem jött baba, de vér az annál inkább. Ennyi még soha nem volt... Csak úgy ömlik belőlem azt sem tudom hogy van ennyi hely belül :/ Majd talán jövő hónapban sikerül a baba:)
2015. aug. 30. 13:42
 16/19 A kérdező kommentje:
Azóta sikerült :) :) Remélem ez a pici itt marad velem :)
2015. szept. 28. 18:43
 17/19 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Gratulálok, és sok boldogságot! ;)
2015. szept. 29. 09:03
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) :) :) Minden jót nektek is :) :)
2015. szept. 29. 11:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Köszi szépen! :)
2015. szept. 29. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!