Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukak akiknek mar van 3...

Anyukak akiknek mar van 3 gyerkocuk! Tenyleg hamarabb szuletik a harmadik baba?

Figyelt kérdés
Nem regen olvastam a neten, hogy a 3. baba a statisztikak szerint hamarabb szuletik, foleg ha az elozo szules 2-3 even belul volt. Akkor nem sokat foglalkoztam vele, de ma a szulesznom azt mondta, jobb ha minden ossze van csomagolva a 36-37. hetre legkesobb, mert hamarabb indulhat a szules. Azzal indokolta, hogy a meh es a mehtarto szalagok mar nem olyan rugalmasak, megnyultak. Van akinek tenyleg hamarabb jott emiatt a babaja?
2010. márc. 10. 10:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A harmadik volt a legkönnyebb!! pár óra fájások után EGY tolofájással!! megszületett a lányom se gátrepedé se metszés. Sajnos a lepényt mütöben szették ki sok vért vesztettem de azt is ki lehet birni nem nagy ügy és jo volt nézni hogy mindenki ugrál körülöttem és izgul.(rendesen én ugrálok és izgulok ha dolgozom)
2010. ápr. 18. 20:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Hamarabb jött a harmadik 12 nappal, de burokrepesztéssel indították (mert már 5 centire kinyílt a méhszáj). Szerintem 1-2 napon belül magától is indult volna.
2010. ápr. 18. 22:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem 2.es 3. gyerek kozt 8 ev van.39 hetre szultem.
2010. ápr. 19. 07:56
 14/21 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem,hogy talán kicsivel elöbb,de hidd el ez nem mérvadó,én most a 3.babával is ráhuztam 1 hetet,pedig minden jel arra mutatott,hogy hamarabb meglesz.Bár ez volt a legkönnyebb és leggyorsabb szülésem:) Egy szokásos vizsgálat során közölte az orvosom,hogy bő 3 újnyira nyitva vagyok,megyünk szülni,persze fájás semmi,igy csodálkoztam is,de 20 perc mulva már a karomba tartottam a babánkat:) Kivánok mindenkinek ilyen könnyü szülést!
2010. ápr. 19. 08:34
 15/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Mindenkinek gratulalok a babahoz es jo egeszseget kivanok!
2010. ápr. 19. 09:18
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a harmadik válaszoló vagyok, közben megszületett a kisfiam és bejött a megérzésem, hamarabb érkezett 5 nappal! Amúgy könnyű, gyors szülés volt:)

Minden jót!

2010. ápr. 19. 11:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 3. babám 2 és fél héttel jött hamarabb, és fele annyi idő alatt megszületett, mint a másik kettő.

Könnyű szülést Nektek.

2010. ápr. 19. 13:33
 18/21 A kérdező kommentje:
Harmadik valaszolo! Nagyon sok boldogsagot kivanok! :)
2010. ápr. 19. 18:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Én 22-ére voltam kiírva, és 16-án szültem . Hogy azért jött-e elöbb mert már harmadik, azt nem tudom a második is egy héttel hamarabb jött.( Most azt mondták, hogy lehet, hogy a lokális antibiotikum amit szedtem gombára megindíthatta a magzatvizet..., nem tudom csak leírtam, hátha hasznos)
2010. ápr. 19. 19:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem is 3 gyermekem van :) a harmadik télleg kicsit könyebben jött, kevesebb fájdalommal :)
2010. ápr. 19. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!