Hány hetes korig kell megjelenni az első vizsgálaton?
Figyelt kérdés
2007. nov. 6. 10:12
1/2 anonim válasza:
8. és a 12. hét között ajánlott, mert akkor már biztosan látható a pici és a szívhang is érzékelhető uh-al. Van aki előbb elmegy pl. 5-6hetesen de ált. visszahívják őket 1-2 hét múlva ujabb vizsgálatra. Én is így jártam.
13hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Én azon véleményen vagyok, hogy minél előbb, annál jobb. Én mikor először mentem, 5 htes 3 napos volt az uh, igaz az uhdoki csodálkozott is, hogy el lettem küldve, de meg is őrültem volna, ha nem lehetek biztos benne, hogy valóban babát várok. Utána 7 hetesen voltam a dokinál, az első vérvételen, és uhra a 12. héten megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!