Tényleg fehérben illik hazahozni a picit a kórházból?
Sztem mindenki abba hozza haza amibe neki tetszik...
Én még nem tudom mibe fogom hazahozni, mert csak akkor veszik meg a hazahozós rucit apáék, ha megszületett, ugyanis nem mutatja magát így nem tudjuk ki lakik bent, és én olyanba szeretném hazahozni ami ráillik:)
31 hetes km
Én erről még nem hallottam, de én csíkos kisfelsőben és kék kisruhában hoztam haza:)
Szerintem abban vidd haza, amiben szeretnéd:)
ҝ
Szerintem nem. Miért kellene fehérben? Mindenki abban viszi haza, ami neki tetszik, én legalábbis így gondolom.
Én most vagyok 26 hetes, még nem tudjuk a baba nemét, de már megvettem egy édes sárga macis rugit, kabátkával, ebben fogjuk haza hozni :) A sárga uniszex szín úgyis.
Nagyon régen illett, ahogy előttem mondta már valaki. Most már mindegy.
Engem valami narancsos-barnás szabálytalan mintájú izében hoztak. Szóval, amiben szeretnéd!
Engem anno fehér-kék szerelésben hoztak haza :D Az apukám nagyon fiút akart.
Én a lányom rózsaszín-piros-fehér összeállításban. Azon a napon 15 anyukát engedtek el, és senki babáján nem láttam tiszta fehér holmit.
már nem is emlékszem,hogy miben hoztam haza a fiam,azt hiszem egy sárga nyuszis rugiban...
májusban majd az öcsit nagy valószínűséggel szintén nem hófehérben hozom majd haza.
mondjuk nekem ez a keresztelő is csak fehérben sem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!