Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Migrénes kismamik, hogy...

Migrénes kismamik, hogy bírjátok? Hogy álltok a gyógyszerszedéssel?

Figyelt kérdés
Mindig migrénes voltam. Most vagyok 12 hetes, eddig kb. 5-6 szem Panadol fogyott feles adagokban. Egyszerűen nem bìrom, hasznàlhatatlan vagyok most is 3. napja. Közben meg aggódom a Picuriért, nehogy valami gond legyen. Egyéb praktikàk (alvàs, pihenés, masszàzs, hideg-meleg borogatàs, kàvé, tea, energiaital) semmit nem hasznàlnak. Ti mit vettek be?
2015. aug. 19. 12:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Igaz én nem vagyok migrénes de 3 hétig folyamatosan volt tenziós fejfájásom. Néha átment migrénesbe, akkor panalgorint vettem be mert a panadol semmit sem ért. Ez ugyanaz mint az algopyrin csak épp ez volt itthon. 12 hetesen kezdődött a fejfájás, a betegtájékoztatóra az volt írva, hogy első 12 hét és utolsó 6 hét kivételével mehet. Nem minden nap, de amikor átment migrén szerűbe, akkor nem gondolkoztam rajta sokat.

Egyébként nekem valószínűleg az ok a folyadék volt, ugyanannyit ittam mint terhesség előtt, pedig több kell. Egyébként a vízre is ekkor szoktam rá, napról napra egyre elviselhetőbb lett a fejfájás, majd elmúlt.

2015. aug. 19. 12:13
 2/5 agleh ***** válasza:
Sziasztok! Én is migrénes vagyok de nagyon, ilyenkor ágynyugalom, sötét, csend (persze ezt nem mindig tehetem meg)Enni inni nem megy mert kihányom. Terhességem alatt Schüsszler sót szedtem (patikában kapható, ha jól emlékszem a 9-est) Próbáld meg nekem segített
2015. aug. 19. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem az egész terhességem egy hosszú migrén volt :( eleinte próbálkoztam azzal, hogy nem szedek semmit, de annyira rosszul voltam, hogy táppénzre vett a háziorvosom. Aztán a nődokimmal beszéltem és ő azt mondta, hogy többet ártok a babának, ha napokig vergődök, mint egy-egy Algopyrinnel, onnantól ha nagyon rosszul voltam, azt szedtem. Kb. 20 szemet a terhesség alatt. Ill. kólát ittam néha. Kislányom gyönyörű, egészséges. Viszont nekem szülés óta még erősebbek a rohamok, nagy élmény egy energiagombócka mellett... Kitartást!
2015. aug. 19. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ohhh én is migrénes vagyok és 14 hetes terhes.Múlthéten a nődokim algopirint írt ki szükség esetén 1 szemet. Szinte minden nap fáj a fejem igyekszem minnél kevesebbet beszedni belőle.De a panadol nekem se hatott.Algopirin nagyjából jó.
2015. aug. 19. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Én erős ,hűsítő mentás kenőccsel (pl sport kenőcs,lóbalzsam stb) maszíroztam a fejem,tarkóm.Nekem ez nagyon bevàllt.
2015. aug. 19. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!