Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes Kismamik! Hogy vagytok?

38 hetes Kismamik! Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy bírjátok a meleget? Milyen tüneteitek vannak? Vannak jósló fájások? Én már nagyon türelmetlen vagyok :(
2015. aug. 10. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Nehezen birom. Fajdogal a hasam, derekba sugarzo fajdalom is van. Ejjel orankent jarok pisilni, dol rolam a viz. Nappal is sokat pisilek. Nem jarok ki egyedul a hazbol. Itt van ket kicsi pluszban. Szoval igazan kellemes!
2015. aug. 10. 17:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Jujj, nekem a nagylányom anyumnál nyaral éppen, nem is tudom, mit tennék két kicsivel, épp elég Apát kiszolgálni mostanában, rühellem már a főzőcskét a 40 fokban. Kitartás, remélem, hamar szülünk!
2015. aug. 10. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem igazabol a melegeggel nincsen bajom, inkabb az ejszakak a borzasztoak. Gyakori pisiles, faj lassan mar mindenhol, baba fesziti, nyomja magat. Eleg keveset alszok, sokszor kialvatlan vagyok, viszont van egy 23 hos fiam, akivel napkozben nincs megallas, ugyhogy remelem en is, hogy hamarosan megszuletik :) Mar turelmetlen vagyok! :)
2015. aug. 10. 19:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem is az éjszakák tűnnek hosszúnak, olyan jó alvó voltam mindig, 2 hete csak bámulom a falakat, netezek vagy fél háromig minden nap, ennek ellenére 7-8 között már fent vagyok. Nagyon szeretnék a hosszú hétvégén szülni, mert Apa 4 napig itthon lesz, annyival is kevesebb szabit kell majd kivennie ha sikerül az időzítés. Úgyhogy eldöntöttem, hogy 19. maratoni lépcsőzést tartok(10 emeletesben lakunk). Majd megìrom, hogy mende-monda e, vagy tényleg működik ☺
2015. aug. 10. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szolokhoz. Éjszaka állandó wc. Alig birok mennimmajd szétszakadok. A császáros hegem meg iszonytosan feszül. Nekem is itt a 34hos lánykám. Néha anyum besegít. Ráadásul ma dupla nst. Reggel és délután. Reggel siralmas lett. A meleg se tesz hozzá túl sok jót.
2015. aug. 10. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
En mar 39. heten vagyok,minden nap azt varom h mikor bujik mar ki..:) a meleget ugy viselem el h ulok a klimatizalt lakasban,az utcara ki se dugom az orrom...
2015. aug. 10. 22:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Mi épp lakást veszünk. Szinte minden nap délben a várost járom ügyintézés címszó alatt, mindig kiderül, hogy valami nem jó, valahova még menni kell, intézkedni. Néha úgy érzem, mindjárt kipottyan a gyerek az utcán 😀 Keményedések is azóta vannak, hogy 40 fokban jövök-megyek, de nem baj, csak legyen már meg a picur.
2015. aug. 10. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor elég strapabíró kismama vagy!
2015. aug. 11. 08:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Pedig néha reménykedem, hogy a pici megelégeli és elindul kifele, de max a bokám dagad be estére, Picur köszöni, nem akar kijönni 😀
2015. aug. 11. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!