Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire kellett lecserélni a...

Mennyire kellett lecserélni a ruhatáratokat? Milyen kismamacuccokat vettetek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 19. 10:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én az elsőt márciusban szültem, nem igazából egy kismama farmerom volt, és 2-3 elegánsabb kismama nadrágom munkába, és egy kismama szoknya. Felsőkből a bő fazonúakat hordtam (kicsi hasam volt). Most novemberre várjuk a kistesót, és eddig normál ruhákat hordtam (bővebb szoknyák, felsők), épp ma mentem venni egy új kismama farmert (a régi eléggé viseltes), mert az utolsó trimeszterben kinövi a hasam a csípő farmereket is (bár ismét kicsi a hasam, 84 cm kerületű a 27. héten).
2015. aug. 21. 13:08
 12/12 K. Bernadett válasza:
Nekem totálisan le kellett cserélnem a ruhatáram, mivel kihíztam mindent. Xs-ről l-re változott a méretem. Vettem 10 db kismamanadrágot, amiben van elegáns, farmer, kord, és szövet. 4 szoknyát, 4 tunikát, 1 inget, 3 blúzt, 2 mamaruhát, 1 bandázst, 3 melegítő nadrágot, 2 kardigánt. Kb 7 db mamafarmerom van a 34től a 42ig. Papucsot és sportcipőt is kellett vennem, mivel fél számmal nagyobb lett a lábam és szét is mentek a súlytól. Pár ruhát kaptam ismiktől, nagy részét turkáltam, és leárazva vettem. Ezeket a ruhákat terhesség után is lehet hordani, és persze még akarunk kistesót is. Szoptatós melltartóból vettem 6 ot, és 3 hálóinget.
2015. aug. 23. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!