8+3 hetes terhes vagyok, s mar 5 kg-val nehezebb. Mi lehet a baj?
Alig birok enni,ha megis,egybol visszajon.Meg a viz is. Ezert nem ertem,hogy szedhettem fel ennyit.
Elotte sem voltam vekony,64kg-rol indultan 170cm-rel.
Lehet,h vizesedem?Lehet valami problemam.
Sajnos Angliaban elunk,es az orvosok nem foglalkoznak velunk.
Az elso UH 14hetesen lett volna..
Csak mi elmentunk maganhoz,40ezer Ft-ert,ahol azt mondtak 1perc utan,h minden rendben,s hazakuldtek.
Nagyon felek,mert pcos-s is vagyok :((
Azt írod pcos-s vagy, ir nincs mellé? Ha tényleg keveset eszel gyanús, hogy valami nincs rendben.
Víz szerintem ha nyom 5 kilót, az már nagyon feltűnő, nem lenne kérdés. Az sok víz, biztosan látszania kell. 2-3 liter még talán-talán el is tudna bújni de ennyi nem.
Utolsó, valószínűleg van neki, viszont gyakorlatilag diétázik. 2-3 liter víz pedig pont 2-3 kg.
Ha az UH rendben, a vérnyomásodat és a vizeletet (cukor) nézd rendszeresen, ezt akár háziorvosnál vagy otthon is lehet, ha veszel vérnyomásmérőt és tesztcsíkot. Angliában a háziorvosi alapellátásban sokkal többet megcsinálnak, mint itthon, bátran fordulhatsz oda, amíg a nőgyógyásszal nem találkozol, ha szükségesnek látja, úgyis továbbküld.
67%-os, nagyon tájékozott hozzászóló, koraterhességben a vízretenciót az ösztrogénszint megemelkedése okozza, a magzat növekedésével ehhez fizikális tényezők (a vénás visszaáramlás nehezítettsége a kismedencei nyomás fokozódása miatt) is hozzájárulnak. Az ösztrogén ugyebár hormon:-) Ödéma kialakulása egyébként számos okra vezethető vissza, ez esetben viszont ez a leggyakoribb és leginkább kézenfekvő.
A magzat súlya a 11. (!) - mert 8+3=11, ált. isk. 2. osztály - héten valóban kicsi, viszont nemcsak erről volt szó, esetleg olvasd el újra. Másfél sornyi szöveget csak sikerül megjegyezned.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!