Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dupla teszt eredmeny, magasabb...

Dupla teszt eredmeny, magasabb kockazati rendellenesseg?

Figyelt kérdés
Az orvosom ma mondta hogy nagy a kockazati lehetoseg valami fejlodesi rendelkenesegre. Az ultrahangal nem latott semmit. Termeszetesen tovabb kuldott vizsgalatra. De nagyon felek hogy valami gond lehet a babaval. Ha volt valakinek hasonlo eredmenye kerem irja meg hogy mi tortent a babaval. Koszonom.

#Duplateszt
2015. aug. 18. 20:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ennyit mondott hogy sulyosabb rendelleneseg. En amikor kerdeztem hogy mit foglal magaban. Azt valaszolta. Varjuk meg a vizsgalati eredmenyeket. Addig o sem akar ramijeszteni. Hetfon megyek.
2015. aug. 21. 09:26
 12/15 anonim ***** válasza:
De hétfőn milyen vizsgálatra mész? Ne haragudj, nem akarok undok lenni, de ugye érzed ennek a dolognak a súlyát??? Lehet, hogy beteg a babád, és ahelyett, hogy az orvossal normálisan átbeszélted volna a dolgot, itt kérdeződködsz, és végül mi fejtjük meg helyetted, hogy miről lehet szó... Írom mindezt úgy, hogy született beteg babám, találkoztam bunkó/lerázós orvosokkal is, mégis mindig tisztában voltam vele, hogy miről van szó. Kérdezni kell, a saját gyerekedről van szó, könyörgöm...
2015. aug. 21. 22:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem. De ennel tobbet nem mondott mert o sem latott semmi konkretat. Csak gyanakodott. Azt mondta hogy az eredmenyek utan megbeszeljuk. Kedves utolso valaszolo en azert tettem fel itt a kerdest hogy sorstarsaim leirjak tapasztalataikat es hogy tobbet megtudjak a dologrol. Ha egyszeruen nem mondott semmi konkretat az orvos ezert kerdeztem itt. Megvannak az eredmenyeim es teljes felvilagositast kaptam. Ugy hogy koszonom annak aki megprobalt segiteni valami keves informacioval is.
2015. aug. 28. 11:34
 14/15 anonim ***** válasza:

És azok után, hogy az orvos megpróbált lerázni ezzel a "nem akarom megijeszteni" dumával, te annyiban hagytad? Nem szedted ki belőle, hogy mire gyanakszik?

Atyaég.. neked aztán kell gyerek.. :(

2015. aug. 28. 11:44
 15/15 anonim ***** válasza:

A "megszólított" utolsó vagyok... Azt írod, hogy teljes felvilágosítást kaptál, és mégsem tudod, hogy miről van szó, az idő pedig megy.

Van leleted, amin vannak számok? Mert a kombinált tesztnél ez lenne a lényeg (egyáltalán, a dupla teszt alatt a kombináltra gondolsz?). A lelet alapján lehet gyanakodni bármire is, ill. az alapján nem gyanakodni lehet, hanem kapsz egy arányszámot, és ha magas kockázatúnak ítéltetik meg az alapján a jelen terhességed, akkor továbbküldenek vizsgálatra (értsd amniocentézisre vagy corionboholy-mintavételre). Gyanakvásnak ilyen esetben nem sok helye van, gyanakodni egy ultrahang alapján lehet pl. bármire is, ha egy terhességet nézünk. De nem számadatok alapján.

Nem bántásból írom, tényleg örülök, ha fel vagy világosítva, de én még mindig nem értem, hogy most akkor milyen eredményről is van szó (mert még mindig nem írtad le). Hidd el, segíteni próbálnánk, de ha nem hagyod, és megsértődsz, úgy nehéz.

Kívánok Neked szívből minden jót, egészséges kisbabát!

2015. aug. 28. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!