Dupla teszt eredmeny, magasabb kockazati rendellenesseg?
És azok után, hogy az orvos megpróbált lerázni ezzel a "nem akarom megijeszteni" dumával, te annyiban hagytad? Nem szedted ki belőle, hogy mire gyanakszik?
Atyaég.. neked aztán kell gyerek.. :(
A "megszólított" utolsó vagyok... Azt írod, hogy teljes felvilágosítást kaptál, és mégsem tudod, hogy miről van szó, az idő pedig megy.
Van leleted, amin vannak számok? Mert a kombinált tesztnél ez lenne a lényeg (egyáltalán, a dupla teszt alatt a kombináltra gondolsz?). A lelet alapján lehet gyanakodni bármire is, ill. az alapján nem gyanakodni lehet, hanem kapsz egy arányszámot, és ha magas kockázatúnak ítéltetik meg az alapján a jelen terhességed, akkor továbbküldenek vizsgálatra (értsd amniocentézisre vagy corionboholy-mintavételre). Gyanakvásnak ilyen esetben nem sok helye van, gyanakodni egy ultrahang alapján lehet pl. bármire is, ha egy terhességet nézünk. De nem számadatok alapján.
Nem bántásból írom, tényleg örülök, ha fel vagy világosítva, de én még mindig nem értem, hogy most akkor milyen eredményről is van szó (mert még mindig nem írtad le). Hidd el, segíteni próbálnánk, de ha nem hagyod, és megsértődsz, úgy nehéz.
Kívánok Neked szívből minden jót, egészséges kisbabát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!