Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhes vagyok, még...

8 hetes terhes vagyok, még csak most tudtam meg! Nem lesz baja a babának mert eddig nem szedtem semmit?

Figyelt kérdés
2008. szept. 7. 06:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj, nem lesz semmi baj! Viszont kezdjél el folsavat szedni, illetve ha akarsz, valamilyen terhességi vitamint, ezt te tudod. A rosszullétek enyhítésére, illetve görcsök ellen magneB6-ot. Boldog babásodást!
2008. szept. 7. 07:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne agodj minden okés lesz,én is 8hetesen tudtam meg hogy babám lesz most meg már 18hónapos a nagyfiam,boldog babavárást!!!!
2008. szept. 7. 07:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj! Kezdj el szedni most valamilyen terhesvitamint vagy legalább folsavat.
2008. szept. 7. 10:52
 4/4 anonim ***** válasza:
50%

Csatlakozom az elottem szolokhoz. Ha elmesz nogyogyaszhoz, mar jo eselyjel ultrahangon is jol fog latszani a pici. Gratula!

Ne aggodj, nekem is a nyolcadik het korul mondta a nodokim, ha akarok valami vitamint szedni, akkor szedhetek (pedig voltam nala elotte is, es nem mondtam neki, de termeszetesnek vettem, hogy rogton miutan megtudtam, szedni kezdtem).Szoval szerintem pont jokor kezded szedni.

2008. szept. 7. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!