Ikreknek nevek?
gratulálok:)nagyon szép nevek,nekem tetszik még a Zafira(így fogják hívni a ksilányom)és a Zille:) nagyon boldog babavárást
38khm
köszönöm:)mindenképpen megnézem azt az oldalt,a Zója mondjuk amúgy sem tetszik mert a szója jut eszembe:)
utolsó!nagyon varázslatos neve lesz a kislányodnak,kitartást így a végére:)
Van egyéb görög eredetű lány név, most utánanéztem neked: Zita, Zeta/Zetta, Zinaida (röviden Zina) szintén görög eredetű, ahogy a Zélia is; görög Zealous szóból származik és buzgó a jelentése. :)
Nekem a kedvenc görög nevem a Zelena (Selena görög változata), viszont sajnos nincs fent az MTA oldalán, mint anyakönyvezett név, azt kérvényezni kellene.
Én is a hosszú ó-s Zórára szavazok, fiúból jó a Zénó és a Zétény is, nekem mondjuk a Zalán sokkal jobban tetszik.
A lánynevekből esetleg még a Zahara vagy a Zamira?
Fiú névből nekem Z betűvel a Zalán és a Zente tetszik.
Lány nevek közül a Zélia (Görög|spanyol eredetű), illetve ennek becézett alakja a Zéla, ami szintén nagyon szép név.
Nem választanám a Zorát semmiképp, mert nagyon hasonlít a Zoéra a hangokat tekintve, akkor már ebből a szempontból inkább a Zara, de igazából egyik sem az esetem.
Viszont nagyon szép a Zelina is.
Szóval én ezt választanám:
Zelina - Zalán
Zélia - Zente
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!