Hát nem is tudom hol kezdjem.35 hetes kismama vagyok és nagyon furcsa dolgot vettem észre. A hüvelyemen lila erek vannak kiduzzadva ma vettem észre. Mitől lehet? A nőgyógyász akihez járok 2 nap múlva jön vissza a szabijáról akkor megnézi.
Felfordul a gyomrod. Csak gratulálni tudok..
Kedves kérdező. Teljesen normális, de ha úgy gondolod azért dokinak mutasd meg.. Nyugodtabb leszel :)
Egyet tudok érteni az előttem szólokkal. Ha felfordul a gyomrom a saját testedtől, akkor irány egy pszichológus, mert az nem normális, már ne is haragudj. Ha meg csak ennyi a hozzászólásotok, akkor inkább nyomjátok meg a kis "X"-et a sarokban. Amúgy mellesleg hadd kérdezzem már meg tőletek, borotválkozni, hogy szoktatok? Mert ahhoz bizony oda kell ám nézni, ha nem akarok magad darabokra vágni. Arról nem is beszélve, hogy a nőgyógyásznál ha panaszod van és megkérdezi, hogy esetleg nem-e tapasztaltál bőrelváltozást (tőlem kérdezte már nőgyógyász), mit mondasz? "Mit tudom én, nem nézegetem magam alulról, mert az olyan gusztustalan!"??? Pontozzatok le nyugodtan, de szerintem a ti hozzáállásotok a gusztustalan.
De, hogy ne offoljak, nálam már hetek óta ez van Kérdező, jeleztem a dokimnak, az ilyen kitüremkedések viszerek, akárcsak a lábadon, de mivel itt érzékenyebb a terület te is jobban megérzed és látványosabb is. Szülés után el kell múlnia, terhesség alatt sajnos nem tudsz vele mit kezdeni el kell viselni. Kitartást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!