Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hát nem is tudom hol kezdjem.3...

Hát nem is tudom hol kezdjem.35 hetes kismama vagyok és nagyon furcsa dolgot vettem észre. A hüvelyemen lila erek vannak kiduzzadva ma vettem észre. Mitől lehet? A nőgyógyász akihez járok 2 nap múlva jön vissza a szabijáról akkor megnézi.

Figyelt kérdés
Gondoltam addig segítséget kérek hogy nyugodjak meg. Talán mert most le van ereszkedve a hasam és emiatt?
2015. aug. 17. 20:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
28%
én nem nézegettem a huvelyemet terhesség alatt sem..és utána sem.
2015. aug. 17. 20:27
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem simán a vérbőség okozza. Ilyenkorra már igen csak nagy a nyomás lent, és simán kijönnek az erek. Ha fájdalmas vagy zavaró, akkor persze, mondd a dokidnak, de pánikolni teljesen felesleges emiatt.
2015. aug. 17. 20:31
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
Teljesen normális, nyugi! :) Vérbőség, a teher, mind mind megterheli a lenti érfalakat. Szülés után visszahúzódik majd
2015. aug. 17. 20:34
 4/16 anonim ***** válasza:
19%
Hát a kérdésedre nem tudom sajnos a választ, de nem értem, hogy hogyan nézted meg a hüvelyedet? Én is 35 hetes vagyok, de ma egy egyszerű lábköröm vágás is komoly problémát okozott a pocakom mérete miatt. El sem tudom képzelni, hogy hogyan tudod megnézni a hüvelyed? Gondolom, hogy tükörrel. De minek? Én már szőrteleníteni sem tudok ott, mert a hasam mérete azt is akadályozza. Szóval el sem tudom képzelni ezt a szitut...?
2015. aug. 17. 20:35
 5/16 A kérdező kommentje:
Hát tükörrel tudtam csak megnézni. Mert mikor mosakodtam éreztem hogy egyik szeméremajkam nagyobb. És ma este meg megnéztem. Anyukámat hívtam imént és említett valami viszert ami szokott kijönni a nyomás miatt,de nem veszélyes és a szülés után 2 héttel vissza húzódik. De majd meglátom mit mond a doki is. Köszönöm
2015. aug. 17. 20:45
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

Én is 35 hetes vagyok, ne aggódj csak a vérbőség, teher miatt, nincs gond :)

Hát bizony én "nézegetem" tükörrel, mert csakúgy tudom rendben tartani odalent a dolgokat...

2015. aug. 17. 20:52
 7/16 anonim ***** válasza:
14%
én sose értettem miért nézegetik egyesek a nemiszervuket...ha terhesek, ha nem..nyulkálnak..méhszájat nézik..kis tukorrel minden részletet. felfordul a gyomrom...nem tudom nektek hogy nem...
2015. aug. 17. 20:54
 8/16 anonim ***** válasza:
Sajnos normális. Nekem már korán kijött,még láttam magam a hasamtól :-). A nyomástól van. Szülés után el fog múlni.
2015. aug. 17. 21:16
 9/16 A kérdező kommentje:
Ha felfordul a gyomrod nem tudom miért kommentálsz ide? Csak hogy megmutasd ki is vagy! Igen nézegetem mert azért kicsit aggodalmas egy várandós anyukának ha ilyesmit észlel, főleg ha első baba és még nem tapasztalt ilyet..Ugyhogy inkább álj tovább :) Puszcsi
2015. aug. 17. 21:18
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a pozitiv választ. Szép estét :)
2015. aug. 17. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!