Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 39 hetes kismami vagyok, kb...

39 hetes kismami vagyok, kb egy hete hallottam először, mintha a picikémnek odabent kattognának a csontjai. Rengeteget mocorog még mindíg. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Olyan hangot hallok, amikor mi kinyújtózunk, és kattan egyet a bokánk, vagy akármink. Teljesen kivagyok!!!!
2008. szept. 6. 23:40
 1/4 anonim válasza:
szerintem ha az ultrahangon nem észlelt valamilyen problémát az orvos akkor ne aggodj!az én kislányomnak is van ilyen,és teljesen egészséges!semmilyen konkrét választ nem kaptam erre még,hogy mi lehet ez.
2008. szept. 7. 00:01
 2/4 anonim ***** válasza:
En is hallottam mar hetek ota valamit, de nem kattogast, hanem inkabb valami pukkanast. Ax elejen azt hittem, hogy hulye vagyok, nem is mertem mondani senkinek, de amikor mar tobbszor megtortent akkor biztosan tudtam, hogy a baba volt belulrol, hiszen a mozgasaval egyidoben volt. Ellemben en ugy hallottam mint amikor mi ket kormunket osszeutjuk. En sem tudom mi lehet, hogy rossz vagy jo, de orulok, hogy nem vagyok egyedul. Szerintem nem kell megijedni.
2008. szept. 7. 06:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm, most egy kicsit megnyugodtam. Pontosan olyan hangot hallok, mint amikor a két körmünket összeéritjuk.

Már úgy érzem, hogy közel van a kijövetel, úgyhogy remélem nem lesz semmi baj a kis drágával. Minndenkinek könnyű, és csodálatos szülést kívánok!

2008. szept. 7. 08:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!!Ezt hallom én is!Már azt hittem meghülyültem.:)

Nem mondtak semmit az uh-n,hogy baj lenne.De ezek szerint ha más gyerkőc is csinálja,nem lehet nagy baj,nem?

39hetes kismama

2008. szept. 7. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!