Őszre kismama nadrágot, leggingst, szoknyát bababolton kívül hol lehet venni olcsón?
H&M és C&A jó, ha olyan nadrágot, felsőt akarsz, ami munkába, utcára is megfelelő. Nem mindegyik üzletükben van kismamaruha, előtte érdeklőd meg telefonon.
Jó kis nyúlós, rugalmas cicanadrágokat kínai boltokban is lehet olcsón venni, a horror árú kismamaboltos modellek helyett. Kifejezetten kismama felsőt kínaiban nem láttam, de turiban is ki lehet fogni jókat, nekem legalábbis sikerült. :)
Leggingsbol szerintem nem kell kismama fazon. Legalábbis én nem kerestem, az egyszerű, ami volt már nekem terhesség előtt is, tökéletes. Nekem májusban kezdett nőni a hasam és jövő hónapban szulok, nem is kellett kismamafarmer de pl láttam 5 ezerért sem egy kisebb bababoltban és igen, kínaiban is.
Rovidnadrag és szoknya szerintem szintén jó az egyszerű, amelyiknek gumis a dereka. Én nem vittem túlzásba a kismama holmikat, gyakorlatilag semmit nem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!