Hol tudok kérni igazolást arról, hogy veszélyeztetett terhes vagyok?
Szia!
Nem értem miért kell a főnöködnek a papír, de a nőgyógyász szokott irni egy javaslatot, ami alapján a körzeti orvos állományba vesz.Szerintem a körzetinek mond el a problémád és kérd meg, hogy irjon pár sort a munkáltatódnak.
20 hetes km.
Szia!
Csak nőgyógyász adhat ki ilyen igazolást!Én nem kértem igazolást,de minden papiromra ráírták és ez elég volt a főnökömnek.Különben az én háziorvosom csak 2 hónapos terhes koromig adta ki a táppénzes papíromat,utána azt mondta,hogy kérjem inkább a nőgyógyásztól,mert terhes ember ne menjem beteg emberek közé!
Szia. Nekem a kis könyvem elejére is rábiggyesztette a dokim, hogy veszélyeztetett terhes vagyok és szinte minden papíromon rajta van.
Kérd meg a dokidat (ha feltétlenül szükséges, mert én sem értem mi köze a munkáltatódnak ehhez) , hogy írjon egy rövid igazolást arról, hogy veszélyeztetett vagy és hogy mi okból.
20 h km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!