Miből fogom tudni, hogy itt az ideje a szülésnek? Lesz valami előjele? Nálam egyelőre az intenzívebb vizesedésen kívül semmi.39 hetes vagyok
Nekem (azonkívül, hogy szülés előtt nappal elment a nyákdugó- de gondolom nem ilyen jelekre gondoltál) annyi volt, hogy előző nap elég erős fájdalmaim voltak, amit arra fogtam, hogy sétáltam vagy két órát. Aztán aludtam egy maratoni 10 órát majd ahogy felkeltem az ágyból elfolyt a magzatvizem. Ez a 37. héten történt, úgyhogy még ekor is nehezen hittem el, hogy tényleg szülni fogok:)
A szülés egyébként nekem nem volt gáz, rosszabbra számítottam, pedig még 12 órát vajúdtam oxitocinnal, kézzel tágítottak, szakadtam mindenhol, katétert kaptam és a méhlepény sem jött ki egészben, úgyhogy végül semmit sem úsztam meg. Ennek ellenére jó lesz, hogy a tested pontosan tudni fogja mit kell csinálni, megtapasztalod, hogy hol vannak a határaid és ez fantasztikus érzés.
Szép szülést kívánok Neked!
Szia!
Szülés előtti napokban már több,erősebb görcsöm volt,mindig azt hittem,hogy na most...de nem.
Nekem érdekesen kezdődött,hányingerem volt és álmos voltam,fájt a derekam és a hátam.Aztán erősebb lett a görcs,hipp-hopp 5 perces fájásaim lettek,sajnos burkot azt repesztettek.
Könnyű szülést kívánok neked!
Szia! Nálam semmi nem volt. Este még barátaink voltak nálunk. Jól bevacsiztam, aztán későn fekvés. Hajnalban fél6kor elkezdett nagyon fájni a derekam, és kisebb megszakításokkal menstruációhoz hasonló görcseim voltak. Néztem az órát, majd amikor 10 percesek lettek a fájások (tudni fogod rögtön, ne aggódj : ) )elmentem fürödni, hajat mosni és irány a kórház; fél3ra megvolt a baba.
Nagyon könnyű szülést kívánok!!!
A lányomnál semmi elöjel nem volt.Igaz elötte feldagadt az arcom,szám.
Se rosszul nem voltam semmi.A éhszszáj is zárt volt.
Most vannak jóslóim,fáj mindenem,vizes vagyok,de semmi más.A csontjaim régóta fa´jnak és nem is alszom jól...
Most 39+3 vagyok.Remélem,hogy vár még pár napot,mert a lányom beteg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!