Kecskeméten sztk-ba szeretnék menni terhességgel a jövő héten. Vélemények?
Szerintem választanod kellene orvost, ha erre nem akarsz áldozni ( amit megértek ) akkor legalább egy jó ultrahangoshoz járj el aki megbízhatóan végigkíséri a terhességedet, és akkor ha ez megvan az SZTK rendelésen megkapod a szokásos kötelező vizsgálatokat, kórházban pedig szülhetsz az ügyeletesnél.
Ha orvost választanál akkor ajánlom neked Dr Terebessy Károly főorvost ( a Malom plázában rendel magán és szuper UH-ja is van ) nagyon lelkiismeretes, türelmes, a nagyfiam nála született Szabadszálláson.
UH-ra pedig én a Kápolna utcára jártam a Bérczi Ildikóhoz, kiváló, megbízható szakember, komoly UH-val, mind a két gyerekemmel ő kísérte végig UH-n a fejlődést, őt tényleg szívből ajánlom.
Szülni pedig szerintem a legjobb Cegléden, tiszta és nagyon bababarát kórház, modern szülőszobával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!