Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelykúptól lehet nagy...

Hüvelykúptól lehet nagy mennyiségű folyás? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tegnap kaptam nystatin hüvelykúpot egy fertőzésre. Este felhelyeztem, majd éjszaka, mikor kimentem a mosdóba nagy mennyiségű folyásom volt és azóta is. Azt tudom, hogy valamennyinek ki kell folynia, márcsak a kúp feloldódása miatt is, de kicsit sokallom a mennyiséget. Még a kúp használat előtt volt egy igen erős pocakgörcsöm is, ami megszűnt 10 perc múlva és azóta sem jelentkezett. Eddig ilyen sem fordult elő, így kicsit megijedtem a folyás után, hogy nem-e magzatvíz? A baba jól érezhetően mozog. Hétfőn voltam 4d genetikai UH-n, tegnap a terhesgondozáson nézett meg a doki a fertőzés miatt, így remélem ha bármi gond lenne azt meglátták volna. Köszönöm a válaszokat!

21 hkm

2015. aug. 14. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, a kúpok vivőanyaga nagyrészt zsír, ami testhőmérsékleten vízszerűen folyósság válik.
2015. aug. 14. 08:55
 2/5 anonim ***** válasza:
persze
2015. aug. 14. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:

huu ez engem is érdekelne

épp ma voltam dokinál és megkaptam citológia eredményt minden ok csak valami bacit találtak ,írt fel hüvelykúpot és nem tudom mire számítsak ....ha esetleg nem helyezem fel az baj?

2015. aug. 14. 14:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :) Most megnyugodtam!

Kedves harmadik, szerintem ne kockáztass, egy fertőzés veszélyes lehet a babára, mert gyakran felfelé terjednek. Tőlem kenetet sem vett a doki, csak megvizsgált, de nem merem nem használni a kúpot, nehogy a babának baja legyen. Addig mire az én magándokim elérhető lesz el is fogynak. :) Úgyis csak olyat ír fel az orvos, ami nem árt! :) A folyás ellen meg vettem betétet... pedig azt hittem sokáig nem lesz szükségem még rá :)

2015. aug. 14. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:
végül este fel tettem az elsőt meglepődésemre nem volt semmi kellemetlenségem belőle :)
2015. aug. 15. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!