Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvehetik a babát ha nem...

Elvehetik a babát ha nem járok nst -re? Messze van a kórház és nem merek utazni. Jogsi nincs párom dolgozik.

Figyelt kérdés
Nem felelőtlen vagyok csak félek elindulni

2015. aug. 10. 22:26
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Az lenne a legjobb szerintem is..végülis 12-15 napom van hátra..
2015. aug. 11. 12:39
 22/38 anonim ***** válasza:
40%
És még egyáltalán nem voltál NSTn? Az fura, nálunk a 36. héttől kell járni hetente.
2015. aug. 11. 13:15
 23/38 anonim ***** válasza:
20%

Hiaba toroltetted amit kimasoltam az adatlapodrol.

Nyilvanos, mindenki lathatja.

Persze, uj haz, felujitas...Legalabb ezek utan a kepeidet tetted volna csak az ismerosoknek lathatova.

Ha nem tetszik, amit irtunk, akkor el kellene gondolkoznod. Erdekes, h itt sokan feltesznek egy kerdest, mikor nem tetszo valaszokat kapnak, mindjart szinesedik a tortenet, lemagyarazzak a csillagokat is. A te dolgod, a te gyereked, nekem teljesen mindegy, h eljarsz a vizsgalatokra vagy sem. Velemenyem ettol meg van, te pedig kikerted, igy jartal.

2015. aug. 11. 13:20
 24/38 A kérdező kommentje:
Engem nem küldtek csak.most.. Milyen posztot? Te tudatlan..nem ismersz nem tudod a körülményeket csak ítélkezni vagy képes. De lemerem fogadni ezerszer jobb ember vagyok mint te valaha is leszel..
2015. aug. 11. 14:17
 25/38 anonim ***** válasza:
58%
A babàd életével jàtszol, ha nem mész el. Senki nem tud elkìsérni? Barâtnő, szülők, anyós? Vagy tényleg fektessen be a doki. Nagyon kockàzatos, ha kihagyod.
2015. aug. 11. 14:30
 26/38 anonim ***** válasza:
30%
Te dolgod, de ha annyira nagylány vagy, akkor elintézed valahogy. Tudod, ez a felnőtt élet szépsége. Nem az, hogy itt pattogsz, mint valami minihisztérika, azzal semmit nem oldasz meg. Az ask.fm-en talán még elmegy ez a stílus, a tinik között, de felnőttek között ez már nem nagyon működik.
2015. aug. 11. 15:27
 27/38 anonim ***** válasza:
33%
akkor 10 évvel ezelőttig mindenki a gyerek êletével jatszott... az nst onnan indult, hogy magánrendelő orvosok rájöttek, ezzel jó pénzt lehet beszedni...
2015. aug. 11. 15:33
 28/38 anonim ***** válasza:
63%

Aha, meg onnan, hogy néhàny anyuka nem jó értékeket bìr produkàlni terhesség vége felé, vagy terminustúllépés utàn. Nem hiàna kell némelyiküket indìtani. A baba meconiumot ürìthet, meszesedhet a lepény, kevés lehet a magzatvìz, csavarodhat a köldökzsinór, stb. Néhàny baba vagy meghalna emiatt, vagy sérülten születne oxigénhiàn, vagy fertőzés miatt. Régen is felnőttek az emberek ilyen vizsgàlatok nélkül, kivéve, amelyik nem, mert belehalt. Ha màs gyereke, az mondjuk nem gàz, mert velünk nem történhet ilyen, csak màssal, ugye?

Nem vagy okos, màr ne is haragudj. Ez egy sztk-s, ingyenes vizsgàlat, mégcsak kellemetlennek sem lehet mondani.

2015. aug. 11. 18:33
 29/38 anonim ***** válasza:
82%

értelek, barátnő vagy valaki nem tud elkisérni?

30 perc séta ebben a melegben? hát én is elájulnék.busz nincs?

Viszont igen, el kéne menni, irtad hogy tudod mire valo a vizsgálat hát pont azért.

de ha nem mész és betöltöd majd a kiirt időpontot akkor pedig naponta NST és amnioszkopia van amivel már muszáj nézniük hogy nem koszos e a magzatviz mert az veszélyes, ugyhogy sajnos nem úszod meg.

2015. aug. 11. 19:56
 30/38 anonim ***** válasza:
100%
JA de hogy a kérdésre válaszoljak, NEM ezért nem vehetik el.
2015. aug. 11. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!