Egész terhességem alatt nagyon kívánom a kólát. Baj, ha heti 1-2 alkalommal iszok?
Szia!
Szerintem nyugodtan igyál kolát,én is nagyon kolás vagyok,napiszinten iszom liter számra,semmi baja nem lesz a babádnak.38 hetes terhes vagyok.
Szerintem érdemes ezt a cikket elolvasni...
Hááát, biztos nem ártasz vele, de nem is használsz!!! Már a szénsav miatt is...
Ha ilyen kólás vagy, verd át magad, Bolero italporból vegyél kólásat, abból bármennyit megihatsz, ráadásul cukormentes!!!
Szia!Én is kólázom mindig megkívánom nem hinném hogy ártana.Viszont eleinte nem tudtam miért nem tudok aludni :) Rájöttem...a kólától :) Mivel nem kávézom nekem ennyi koffein ami a kólában van elég hogy ébren maradjak még éjjel is :)Így ha lehet délelött iszok csak de sokszor délután is iszom néhány kortyot ami néha inkább 1-2 pohár :)Főleg ha jó hideg.Eddig a sulyomra sem volt rossz hatással bár igyekszem cukormenteset inni.Szerintem idd nyugodtan ha jól esik.
Boldog babavárást!
20 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!