33 hkm vagyok. Ötletek fejfájásra?
Figyelt kérdés
Kinek mi vált be? 2 napja fáj a fejem!:(2015. aug. 9. 11:26
1/10 anonim válasza:
Sok víz. Esetleg tarkón borogatás. Ha nem segít, Panadol vagy Algopyrin.
2/10 anonim válasza:
Vegyél be egy Panadolt.
Az nem tesz jót, ha valaki állandóan fájdalomcsillapítót szed, de ha most 1 hónapban egyszer megfájdul a fejed és nem akar elmúlni, akkor többet ártasz, ha szenvedsz a fájdalomtól, mint ha beveszel egy fájdalomcsillapítót, a Panadolt meg terhesség alatt is tudtommal lehet szedni.
3/10 anonim válasza:
Én paracetamol tartalmút szedtem, kb 3szor összesen a terhesség alatt. A márka tkp mindegy.
4/10 A kérdező kommentje:
Mivel vizesedek 2 liternél többet nem nagyon ihatok, de próbáltam a borogatást is, tegnap még segített egy kis alvással, de ma már az sem!
Vettem be egy fél panadolt, ebed után is ha fáj beveszem a másik felét is. Idáig semmi gyógyszert nem vettem be a mg-n kívül hála...:)
2015. aug. 9. 11:42
5/10 anonim válasza:
1-es vagyok, azért nem ekkora ellenség az a gyógyszer.. nyilván minden apróságra nem vesszük be de szenvedni nem kell. Szerintem egészet is lazán bevehettél volna.
6/10 anonim válasza:
Fel Panadol?
Bocsi, ezen nevetnem kell.
2 ot siman bevehetsz.
7/10 anonim válasza:
Nekem a jég "megevése" szokott segíteni. Mindenképpen valami nagyon hideg kell. Hideg vízbe teszek jégkockát, picit olvad benne. Így meg tudod inni a vizet és a kisebb jégkockát próbáld meg elszopogatni. A cukor nélküli kávé szokott még segíteni, de ha kismama vagy...
8/10 A kérdező kommentje:
Elmúlt! Köszi a segítséget!:))
2015. aug. 9. 13:09
10/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a fél szem gyógyszer!
2015. aug. 9. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!