Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisfiút várunk 29.5 hetes...

Kisfiút várunk 29.5 hetes kismama vagyok. Babanevekbe gondolkozunk de vhogy eddig semmi nem fogott meg. ötletek? Köszönöm előre

Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 14:35
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
24%

Nolen, Dilen

(érdekes, mindenki fiúval terhes)

2015. jún. 2. 14:36
 2/31 anonim ***** válasza:
milyen stílusú nevek tetszenek? úgy könnyebb tanácsot adni, mert hiába sorolom fel az elfogadottabb neveket, ha ti extra különlegeset szeretnétek.
2015. jún. 2. 14:41
 3/31 anonim ***** válasza:

Én kislányt várok. :P

Nekem a konzervatívabb nevek tetszenek: Dániel, Bálint, Gergely, Tamás.

2015. jún. 2. 14:41
 4/31 anonim ***** válasza:
Vannak azért akik kislányt várnak,és én úgy vettem észre nekik már megvan a név is,nem úgy mint a kisfiús kismamáknál. Nekem is fiam lesz és még nem vagyunk biztosak a nevében. Eddig úgy néz ki hogy a miénk Dominik Benjámin lesz :) amúgy szép még az Áron,Zénó,Vencel neve is de a mi vezetéknevünkhöz azok nem illenek.
2015. jún. 2. 14:43
 5/31 A kérdező kommentje:
igazából ami megtetszik az a név lesz :) nem számít hogy mennyire konzervatív vagy mennyire extravagáns a párom eddig a Dominik és a János mellett voksolt de nekem vmi más tetszene csak nem tudom hogy mi :/
2015. jún. 2. 14:50
 6/31 anonim ***** válasza:
Nekem a Krisztián, Soma, Levente és a Zsombor tetszik a legjobban. Férjemnek a Zoárd és a Noel.
2015. jún. 2. 14:50
 7/31 anonim ***** válasza:
Zalán,Noel,Dávid, Hunor, Áron, Vencel,Vince,Tamás, Ábel, Marci, Barnabás, Benedek, Regő, Zsombor, Dengezik, Milán, Illés, Endre.... hirtelen ennyi! :)
2015. jún. 2. 14:52
 8/31 A kérdező kommentje:
meg majdnem mindenki kisfia Dominik legalábbis az ismerőseim körébe persze ez semmit nem jelent csak mégis..... vmi másat szeretnék ami a páromnak is tetszik (tény hogy ez nem is olyan könnyű)
2015. jún. 2. 14:54
 9/31 A kérdező kommentje:
huuu nagyon köszönöm szebbnél szebb nevek :) pedig a naptárt is néztem ott nem tetszett itt meg igen :D Marci, Noel, Zalán eddig nagyon tetszenek :)
2015. jún. 2. 14:58
 10/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon gyakori név a Dominik, viszont ha mindkettőtöknek az tetszik akkor ne azzal törődjetek.
2015. jún. 2. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!