Kisfiút várunk 29.5 hetes kismama vagyok. Babanevekbe gondolkozunk de vhogy eddig semmi nem fogott meg. ötletek? Köszönöm előre
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 14:35
12/31 anonim válasza:
Vencel, Csongor, Hunor, Gellért, Mór
15/31 anonim válasza:
A fiam Szabolcs, a férjem Tamás, nekem ezek tetszenek a fiúnevek közül. Noel, Zalán, Dominik, Marci, ezek elég gyakoriak mostanában, de persze ha ezek tetszenek, akkor ezzel ne törődjetek.
16/31 anonim válasza:
Bence, Tamás, Péter, Arnold, Ábel, Kristóf, Patrik, Máté, Domonkos, László, Levente, Martin
17/31 anonim válasza:
Nekem ha fiam született volna akkor Levente lett volna vagy Richárd az apja után :-) De ami még tetszik az a Noel,Benett,Viktor, Dominik ( unokaöcsémet hívják így) Olivér, Benjamin, Hunor,Vince kb ennyi.
Lány nevekből bezzeg annyit tudnék:) fiúból nincs sok szép. ( nekem)
20/31 anonim válasza:
Mi még nem tudjuk a baba nemét,de a nevek már megvoltak elég hamar :)
Fiú:Dániel,Róbert,Erik (Párom fogta a naptárt és amiben egyetértettünk az került egy listára majd lett belőle ez a top 3 :)
Lány:Katalin,Rebeka,Aliz (Katalin az én választásom és a többi úgy került fel,ahogy a fiúk)
Egészséges legyen az a lényeg :) (Mindkét oldalon sok a fiú unoka,így mindenki reménykedik Katalinban :D ) Boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!