Rajtatok is látszik ennyire korán?
10 hetes vagyok, de egyre többen, kérdezik, hogy ugye kismama vagy?Mert kiszélesedtél.
Normális ez??Ennyire korán látszana?3-ik baba, de az első 2-nél jóval később látszódott.
Nem azért,hogy zavar, de azt hittem csak én látom:))
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Akkor nem vagyok egyedül:))
Boldog babavárást :)))))
én 13 hetes vagyok, de szinte semmi nem látszik még
178 cm és 56 kg vagyok
14:40 vagyok
hamarosan nem csak könyvből tudok nyilatkozni. most vagyok a 9. hétben, de még lapos vagyok, semmit se nőtt a hasam. a nadrágokon se érzem, hogy szorítana. (a baba ennek ellenére megfelelő méretű)
jelentkezem majd a 10. hétben is.
azóta hogy vagy, kérdező? jól számolom, hogy közeledik a vége? :)
10. héten nem láttam, de most már igen (11. hét). azért még nem kérdezgetik :) (és a nadrágjaim is jók még rám)
módosítom amit írtam: elképzelhetőnek tartom, hogy neked már 10 hetesen látszódott. de az azért elég durva, hogy rá is kérdeztek. mi van, ha mellétrafál? és a válasz: nem, csak magamra szedtem pár kilót. na az a totális égés. :)
ha olvasod még, jelentkezz, hogy vagytok.
11+3 hetes
Szia!
Köszi, még egyben vagyunk.
Már 36 hetes vagyok.
Ma megyek orvoshoz, kicsit félek is mert már 2 hónapja nyitott vagyok, progis császár lesz,nehogy már ma maradnom kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!