Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt valaki akinek a...

Van itt valaki akinek a szülést meginditották?

Figyelt kérdés
40+4 hetes vagyok ès vakoszinû 5 nap mulva meginditják ha addig semmi!

#40 hetes #Szülèsmeginditás
2015. aug. 8. 15:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem betöltött 41. Héten inditották. 4 óra alatt meglett a babám. :)
2015. aug. 8. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is megindították. 40 + 4 hetesen. Már nagyon ki voltam, 4140 grammal született a kisfiam, szóval nem szerettem volna, ha tovább várnak. Fájások nélkül 3 cm-es méhszájnál burokrepesztés, majd 6 óra és két oxitocinos infuzióval később megszületett.
2015. aug. 8. 16:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Remèlem nekem is könnyen fog menni!
2015. aug. 8. 16:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Amùgy az inditás jár valami fájdalommal? Hogyan zajlott le? Elèggè izgulok.
2015. aug. 8. 16:32
 5/10 anonim ***** válasza:

indítottak...bementem, kitöltöttem a papírokat, rám kötötték az infúziót, majd várakoztam. Kb. egy óra múlva jöttek a fájások...egyből 3-4 percesek, majd sűrűbbek és sűrűbbek.. 2 óra vajjúdás alatt teljesen kitágultam...elég kemény 2 óra volt, de részemről egy fog műtét sokkal rosszabb (volt már pár..). Ezt valahogy megszépíti a szülés ténye. Szóval 2 óra vajjúdás után a kitolási szakaszban elakadtam, túl nagy volt a baba úgyhogy császározni kellett. A felépülés elég lassú volt és fájdalmas, lázas is lettem, haza se engedtek 2 hétig...de ez nálunk családi vonás, anyámmal is így volt.

amúgy 41+5 naposan indítottak.

2015. aug. 8. 16:52
 6/10 A kérdező kommentje:

Ìgy nem tünik vèszesnek! A lènyeg hogy egèszsèges kisbaba lett!

Köszi a válaszokat

2015. aug. 8. 17:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is az oxitocin bekötése után kb. 1 órára rá már 2 perces fájásaim voltak. Elég gyorsan tágultam. Nekem a legroszabb az volt mikor már éreztem,hogy nyomnom kell de nem lehetett..nem tünt még el a belső méhszáj ezért nehéz volt a kitolás és vákumozni kellett a babát, nekem pedig lett egy kis sérülés. De mára már rég elfelejtettem mindent :) 2 hetes a kis csöpp
2015. aug. 8. 18:43
 8/10 anonim ***** válasza:
40+5-nél indították, mert nem volt jó a babám szívhangja. Bekötötték az oxit és burkot repesztettek. Jöttek a fájások, de semmit nem tágultam 4 óra alatt, a szívhangja leesett a babámnak, ezért császároztak.
2015. aug. 8. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok. Az inditásnál az a rossz, hogy gyorsan megy a tágulás, így fájdalmasabb, de legalább hamarabb túl vagy rajta. Nekem kb. 1 óra volt a brutális rész.
2015. aug. 9. 11:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Holnap megyek az orvoshoz mert kèrem hogy inditsa meg. Nekem is kupot adnak. Talán a hèten már babázhatok! Fájdogál alul mintha tágulnèk de semmi más jel nincsen . Elötte voltak josloim de mostanra megszûnt.
2015. aug. 10. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!