Igaz az, hogy 1 kismamán nem látszik, a jósló fájás,10 perces fájás meg nagyobb ruhákba a pocakja se látszik?
Ha valakinek olyan az alkata, és még az öltözködésben is a zsákokat preferálja, az lehet, hogy el tudja takarni.
A kérdés másik felét viszont nem értem. Te látod valakin, hogy fáj a feje?
1.kismamán nem látszik,sem a josló fájás ,sem pedig a 10 perces szülési fájás.
2. nagyobb ruhákba,a kismama hasa ne, látszik
A 2. gyerekemet úgy szültem, hogy vizsgálatra mentem be a kórházba, tömegközlekedéssel.
1. Nem adta át senki a helyet a metrón, mert nem látták, hogy várandós vagyok, pedig aznap töltöttem a 39. hetet.
2. Jósló fájásom nem volt, illetve nem éreztem.
3. A doki megvizsgált, majd közölte, irány a szülőszoba, mert 3 ujjnyi a méhszáj. 10 perces fájások? Ugyan már! Nem is volt olyanom, illetve lehet volt, de én sem éreztem, nem hogy más lássa rajtam.
Joslo meg 10 perces miért lászodna? Ezek nem annyira fájdalmas dolgok, hogy eltozuljon az arcom pl. Inkább csak érzem, de nem fáj.
A terhes pocak meg egyénfüggö. Rajtam képtelenség volt nem észrevenni már 25 hetesen. Máson viszont nem látszik, hogy terhes, söt, ö maga sem tudja, hogy az, egyszer csak megindul a szülés. Erre is van példa.
Ha elég kövér vagy alapból akkor még túl bő ruha sem kell ahhoz, hogy ne látszódjon.
Nem tudom milyen az a jósló meg 10percenkénti fájás.
Jóslóm nem volt, a 10 perces fájás talán még nem fájt annyira hogy látszódjon, szóval nem üvölt az ember eltorzult arccal.
A hasamat a 7-8. hónaptól semmilyen bő ruhában nem tudtam volna eltitkolni.. :)
A szülés elötti fájások látszanak max az arcon, a josló fájások meg csak kellemetlen, de nem fáj. Én sem tudtam volna eltakarni a hasam semmilyen bő ruhával, akkora volt.
Miért is takartam volna? Az első terhességemnél meg alig volt hasam, akkor sem kellett bő ruha, észre sem vették, hogy terhes vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!