Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetesen mennyire normális...

23 hetesen mennyire normális az, hogy oldalt húzódik a hasam meg a cicim alatt és néha a derekam is majd le szakad?

Figyelt kérdés
Tegnap is ebéd után alig vártom,hogy lepihenjek,mert már minden bajom volt,de ha lefekszem akkor már sokkal jobb.
2010. márc. 8. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor pihenj minél többet. Szerintem nincs gond. Ma éjjel nekem 3 órán át fekve is úgy fájt a derekam, hogy majd leszakadt, végül bementem a kórházba, és azt mondták valószínűleg a pocakméretem miatt van, bár nem értem miért alvás közben jött rám (?), és hozzátették, akkor van baj, ha nem állandó, hanem periódikus. Még csak a 32. héten vagyok. Remélem egészben maradok a 38. hétig. Szóval lehet, hogy neked is csak nagy a pocid a derekadnak. azért pihenj, ha tudsz, ha úgy neked nem fáj.
2010. márc. 8. 10:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Van benne valami,mert 2 hét alatt rengeteget nőt a hasam.

Köszi a választ

2010. márc. 8. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!