10 hetes kismama vagyok elég sokat fáj a derekam ez normális?
Figyelt kérdés
Azért fáj,mert tágulok,vagy rosszat jelent?2011. júl. 25. 06:00
1/4 anonim válasza:
13 hetes vagyok, de nekem is nagyon fáj a 9. héttől:) Sokszor felkelni alig tudok:)
A párom meg jót nevet rajtam, mert fogom a derekam és közben simogatom a másik kezemmel a pocakom és úgy nézek ki szerinte, mintha már vajúdnék:)(Bár első baba, nem tudom honnan vette, de nagyon tetszik neki:))
2/4 anonim válasza:
Nem jelent rosszat. Nekem a pozi teszttől kezdve fájt nagyon. Sokszor egészen a combomig lement a görcs és fájdalom. Talán a 20. hét körül kezdett enyhülni. Ma 28+3 vagyok és már csak akkor fáj, ha megerőltetem magam vagy rosszul aludtam. Bár most meg a csípőforgóim fájnak, mert csak az oldalamon tudok aludni. Ez van, ki kell bírni.:)
Boldog babavárást!
3/4 anonim válasza:
Nekem is a 10. héten kezdett el fájni, egy hétig tartott.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor nincs okom idegeskedni!
Köszönöm szépen!
2011. júl. 26. 06:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!