Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet, hogy azért vagyok...

Lehet, hogy azért vagyok érzékenyebb arra ahogy hozzámszólnak mert terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Párom a minap is rámszólt valamiért és utána 30 percig csak zokogtam. Soha nem éreztem magam ennyire egyedül mint most.
2008. szept. 5. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy a terhesség miatt van, unokatestvérem is minden gagyi kis rajzfilmen elsírta magát, amikor terhes volt.
2008. szept. 5. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A nővérem is ilyen volt... Az esküvőjére készül, és minden ok nélkül állandóan bőgicélt, én meg azt hittem, hogy valami baj van a vőlegényével. :D
2008. szept. 5. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg így van. De azért mindent nem foghatsz erre - nem csak érzelmeid vannak, hanem eszed is. Ha tudod, hogy az érzelmeid ilyenkor játszanak veled, akkor jobban oda tudsz figyelni rájuk.
2008. szept. 5. 23:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és egy kis segítség is: mondd meg a környezetednek, hogy mi a helyzet - és, hogy egy kis PLUSZ törődést és kedvességet vársz. Szerintem ezt ők is helyesnek tartják majd.
2008. szept. 5. 23:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De az az igazság, hogy azóta még rosszabbul érzem magam lelkileg. Nem hiszem, hogy csak velem van a probléma, de párom ezt érzékelteti velem.
2008. szept. 6. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

na most az lenne a legjobb, hogy ha a párod ide tenné a kis fenekét a gép elé és elolvasná a válaszokat amiket kaptál.

26.hetet töltöm ma és képzeld en is bőgtem, pedig alapvetően nem szoktam, de egyszercsak egy félreérthető mondat miatt eltörött a mécses.

Szerencsére a párom megérti, de mindig mondom neki, hogy ne vegye magára, csak legyen figyelmes ilyenkor, ez a terhesség velejárója!

Amikor a nőkben benne van egy baba azt többekközt a szervezet "élősködő ként" kezeli, ezért össze-vissza termeli a hormonokat, amik ugyanúgy hatnak az agyra mint egy depressziós beteg esetén..nincs mit tenni ellene, de ha megnyugtat ez jó jel, mert biztosan jó szülő leszel , mivel így alakul ki az anyai ösztön..

Ma azt mondtam a páromnak, hogy kötök a hasára egy homokzsákot és sétáljon úgy a melegbe, de ha egy szem homok is kiszóródik vesztett!

Nekünk ugyanígy kell vigyáznunk a babára, persze ő mosolygott én meg jól elbőgtem magam, mert nem olyan vicces ám ez a dolog.

Ki kell bírd, mert a párod a baba 2-3 hós korára fogja tapasztalni, hogy bizony nagy nyomás..ezért mondják egy nőre , hogy terhes, mert azt cipeli súlyban is és idegileg is.

Kitartás nem vagy egyedül!

2008. szept. 6. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!