Fáj a derekam, a csípőm és combomnál a forgóm. Megjön érzéssel meg a hasam. Ez normális ugye? 8 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
2008. szept. 5. 18:00
1/4 anonim válasza:
szia'Elvileg most kellene menstruálnod és lehet azt érzed. ilyenkor előfordulhat, de ha attól van, 1-2 nap alatt elmúlik.nekem is volt hasonló,ami nem a menszesztől volt, hanem a tágulástól, átalakulástól, hormonoktól. Most már 11 hetes vagyok, de a görcsök még mindig jönnek, de nem annyira.Uh-n nem látni rendelleneset. Szóval elvileg normális.Ha nem múlik el egy nap alatt, menj dokihoz mindenképp. Jobb az aggodalmat elkerülni. Nekem segített, hogy nem kelltem fel szinte egész nap. Másnapra elmúlt. Sok pihenést és érezd jól magad!
2/4 anonim válasza:
Szia természetes amit érzel egész terheség alatt elöfordul ,pihenj minél többet és enyhülni fog 7 hetes babás.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sok boldogságos kismamahónapokat!
2008. szept. 5. 23:05
4/4 anonim válasza:
Szia!
Teljesen normális. Én ugyanezt éreztem. néha még menni is alig bírtam, annyira fájt a forgóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!