Mit tegyek ha kellemetlen a mocorgása?
Esténként egészen lent a méhszájnál rugdos a baba,de néha olyan erősen hogy azt hiszem bepisilek,és nagyon kellemetlen is.Napközben csak oldalt érzem a mocorgást,ennyire van még helye forgolódni?
ugye ha befordul nem lesz ár ilyen kellemetlen?és miért pont csak este?
Nem írtad, hogy hol tartasz,
de nem, nem lesz feltétlenül kevésbé kellemetlen akkor se, ha befordult. Nekem rég befordult, ettől függetlenül simán fájdalmat tud okozni a kezecskéivel is odalent, felül pedig a bordámat rúgja szét. Ráadásul ahogy megyünk előre, annál erősebb mozgásokra képes.
36hkm
Nekem is egyre kellemetlenebb, nem számítok jobbra. Azt hiszem tegnap befordult, kegyetlenül éreztem is és azóta fent rugdos de ott még érzékenyebb a hasfalam, mint lent. Szóval egyáltalán nem lett jobb. A kis kezeivel pedig matat lent. Igazából mindegy hogy vannak a kis lábacskái, egyre erősebbek így azért meg lehet érezni. :)
Hogy mit lehet tenni.. ha van olyan alvási póz, ahogy jobb vagy rosszabb, akkor max annyiban lehet variálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!