Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismami, akinek a...

Van olyan kismami, akinek a terhessége alatt petefészekgyulladása volt?

Figyelt kérdés
ha volt,mivel kezelték?És attól ugyanúgy lehetek együtt a párommal?Mert rákérdeztem az orvosomtól,azt mondta egész nyugodtan,persze ha már elmúltak a tüneteim,a hasszurkálás...tényleg nemlehet baj?Nem is voltunk együtt mióta terhes vagyok,és lehet kicsit túlaggódom,meg első baba...de hát ez van:S 17hetes vagyok
2010. márc. 7. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, jól emlékszem, te írtad, hogy Dalacint kaptál a petefészek gyulladásra?

Hamvas Doktor interneten válaszol bármilyen kérdésedre, ő meg fog nyugtatni, írj neki, itt a link:

[link]

2010. márc. 7. 18:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen én kérdeztem:)Csak gondoltam megkérdem volt e valakinek,de ezekszerint nem..:SHamvas doktornak szoktam én is írni,ezzel kapcsolatban is írtam neki,hát nem nyugtatott meg,azt mondta terhesség alatt nem lehet petefészekgyulladás..hát nem magamtól találtam ki,na mindegy.A dalacinnal is megijesztett hogy ne szedjem,de hát ha ezt írta a nőgyógyászom...csak tudja mit lehet..azóta egy genetikust is megkérdeztem,azt mondta nem árt a babának a dalacin ennyi dózisban,kicsit megnyugodtam.Csak jó lett volna olyannal pár szót váltani akinek szintén ez volt a baja.
2010. márc. 7. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Értem, hát sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. Jobbulást!
2010. márc. 7. 19:23
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm azért!:)
2010. márc. 7. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!