Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az, amit nyugodtan lehet...

Mi az, amit nyugodtan lehet nassolni, anélkül, hogy túl sokat híznék, és nem is ártalmas?

Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok, most jött rám, hogy egyfolytában ennék valamit, leginkább sósat, de nem merek, pedig "megőríjt"!
2007. nov. 5. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Szerintem mindenki így van ezzel.Sósra nem tudok mit írni,de próbálj müzlit enni,és sok-sok gyümölcsöt.

29hetes kismama.

2007. nov. 5. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

Szia! A müzlit nekem is javasolták. A sósat nem igazán ajánlom, mert sok folyadékot kiván majd a szervezeted, és a baba növekdésével nyomódik a vizhólyagod és igy is sokszor fel fogsz ébredni éjszaka pisilni.

Gratula a picihez. -21hetes kismama-

2007. nov. 5. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sósra esetleg a korpás kekszet tudnám ajánlani,ami még egészséges is és nem olyan kalóriadús mint mondjuk a csipsz v.a koktél kréker.
2007. nov. 5. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Szerintem is a müzliszeletekkel és a gyümölcsökkel ki lehet elégíteni a nasivágyat, ugyanakkor egészségesek is. Gratula a babához: még "csak" egy 9 hetes kismama. :)

2007. nov. 5. 15:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mogyoró, mandula. Van natúr, sótlan változat is. Nekem bejött. És egészséges is.

19 hetes kismama

2007. nov. 5. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a mandulán mogyorón kívül a mazsolát is javasolták a vitamin miatt. Van az a száraz rettenet, azt is eheted:-)a felfújt rizs, vagy puffasztott búza... Nem fini, de rágcsálni lehet és nem árt.

Ha rá tudod szoktatni magad a joghurtra, az is jó és egészséges.

2007. nov. 5. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én ha sósra vágyom, eszek egy kis mogyorót vagy pattogatoot kukoricát. Választhatod a boltit vagy elkészítheted magad is. Én szoktam sütni néha egy kis sós sütit is, olyat ami több napig élvezhető. Szerintem ez jobb, mint a bolti chips és társai!

Remélem valamelyik bejön, hali.

2007. nov. 6. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!