Mi az, amit nyugodtan lehet nassolni, anélkül, hogy túl sokat híznék, és nem is ártalmas?
Szia.
Szerintem mindenki így van ezzel.Sósra nem tudok mit írni,de próbálj müzlit enni,és sok-sok gyümölcsöt.
29hetes kismama.
Szia! A müzlit nekem is javasolták. A sósat nem igazán ajánlom, mert sok folyadékot kiván majd a szervezeted, és a baba növekdésével nyomódik a vizhólyagod és igy is sokszor fel fogsz ébredni éjszaka pisilni.
Gratula a picihez. -21hetes kismama-
Szia.
Szerintem is a müzliszeletekkel és a gyümölcsökkel ki lehet elégíteni a nasivágyat, ugyanakkor egészségesek is. Gratula a babához: még "csak" egy 9 hetes kismama. :)
Mogyoró, mandula. Van natúr, sótlan változat is. Nekem bejött. És egészséges is.
19 hetes kismama
Nekem a mandulán mogyorón kívül a mazsolát is javasolták a vitamin miatt. Van az a száraz rettenet, azt is eheted:-)a felfújt rizs, vagy puffasztott búza... Nem fini, de rágcsálni lehet és nem árt.
Ha rá tudod szoktatni magad a joghurtra, az is jó és egészséges.
Szia! Én ha sósra vágyom, eszek egy kis mogyorót vagy pattogatoot kukoricát. Választhatod a boltit vagy elkészítheted magad is. Én szoktam sütni néha egy kis sós sütit is, olyat ami több napig élvezhető. Szerintem ez jobb, mint a bolti chips és társai!
Remélem valamelyik bejön, hali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!