Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes vagyok és már 2...

33 hetes vagyok és már 2 napja alig alszok valamit. A bal és a jobb hasam alja néha nagyon fáj.hányingerem is van, és érzem hogy keményedik a hasam is (nem egész nap). Mitől lehetnek ezek a tünetek?

Figyelt kérdés
22hetesen bevarrták a méhfalat mert nyitva voltam és azóta szedema magnéziumot de ugy érzem mintha a alig lenne helye a babámnak.
2008. szept. 5. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a helyedben orvossal beszélnék!!! Nem tudok ebben segíteni mert én még az elején járok jobb ha szólsz dokinak azért is gondolom ezt mert bevarrták a méhfalad.

2008. szept. 5. 13:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Akeményedésekre szerintem szedj még több Magnéziumot, lehet, hogy estleg más lazító hatású gyógyszer is kellene. Szerintem menj el az orvosodhoz,mert lehet, hogy többet kell pihenned, feküdnöd. Azért is jó lenne, ha konzultálnál az orvossal, mert a méhszájat is ellenőrzi. Gondolom ezt értetted alatta és nem méhfalat.

Szép és nyugodt babavárást!

24 hetes kismama

2008. szept. 5. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!