Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés utáni terhességnél ki...

Vetélés utáni terhességnél ki mikor kezdte el szedni az Utrogestant és milyen adagolásban?

Figyelt kérdés
2015. júl. 31. 14:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
4 hetesen mentem dokihoz, akkor meg csak felritkulas volt , de mar irta az utrot. Nem emlekszem a pontos adagolasara. Huvelykapszula volt.
2015. júl. 31. 15:39
 2/19 A kérdező kommentje:
És akkor már minden rendben ment?
2015. júl. 31. 20:40
 3/19 anonim ***** válasza:
Szia és márciusban vesztettem el az első babám, akkor is kaptam gyógyszert én dufasztotnt 3*1 et, de sajnos 9 hetesen elvesztettem, most megint terhes vagyok most vagyok 8 hetes már pozitív teszttől kezdve kellett szednem a dufasztont 3*1 et, de 6 hetesen volt vérzésen és megemelték a dózist 3*2 re azóta nincs vérzésem és hétfőn megyek a dokihoz újra.
2015. aug. 1. 09:54
 4/19 anonim ***** válasza:
az előző vagyok remélem minden rendben lesz! Te mikor vesztetted el az első babád? most mit szedsz?
2015. aug. 1. 09:55
 5/19 A kérdező kommentje:

Én június elején vetéltem el a kb. 5-6 hetes magzatot, már volt szívhangja.

Én talán holnaptól vagy hétfőtől elkezdem szedni a maradék Utrogestant, azt szedtem a múltkor 2x1-et, de az már akkor későnek bizonyult.

2015. aug. 1. 10:31
 6/19 anonim ***** válasza:
igen az első babánál én is későn keztem el szedni, most a dokim már kiírta akkor mikor még terhes se voltam kiváltottam, és azt mondta ha pozitívat teszteltem hívjam fel! Felhívtam és azt mondta most ilyen korai terhességnél még nem vizsgál meg ultrahangoz csak feküdjek pihenjek és kezdjem el szedni a dufasztont, így mondhatom hogy pozitív tesztől szedem. majd most nem egészen 6 hetesen voltam első vizsgálaton akkor már látta a babát de szívhang akkor még nem volt, azt mondta most hétfőn kell vissza mennem hozzá!
2015. aug. 1. 10:42
 7/19 anonim ***** válasza:
most mennyi idős vagy?
2015. aug. 1. 10:43
 8/19 A kérdező kommentje:

4hét 2 nap utolsó menses szerint, de tutira később fogant pár nappal, nem középidőben.

Holnap reggel tesztelek még, és majd ha erős lesz a csík, szerintem csak akkor kezdem el szedni.

2015. aug. 1. 10:56
 9/19 A kérdező kommentje:
Én csak 7-8. hét felé tervezek orvoshoz menni, előbb nem, mert nem szeretném, ha bolygatnánk ilyen korán.
2015. aug. 1. 10:57
 10/19 anonim ***** válasza:
gratulálok neked és szorítok érted is :) ! Én azért mertem elmenni dokihoz, hogy megnézze jó helyen tapadt e meg, méhen kívül vagy belül. én magán rendelésre járok engem nem nyúzott meg nyomkodott, csak hüvelyi ultrahangal ahogy a doki fogalmazott csak bekukucskált hogy jó helyen van-e a babó, nagyon rendes dokim van :). sajnos barátnőmell egyszerre lettünk terhesek de sajnos őt most operálták nem jó helyen tapadt meg neki kivették az egyik pete vezetékét nagyon megviselt most engem ez is sajnos.
2015. aug. 1. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!