37 hetes,4 napos vagyok, és nagyon furán érzem magam. Mi lehet ez? Természetes, vagy menjek orvoshoz?
Az orrfolyás oka lehet egy kis allergia vagy enyhe nátha. A többi lehet a fronttól is, ma én is ramatyul érzem magam és fáradtnak.
Próbálj meg ma pihenni, hátha kicsit jobban leszel! Fekvésnél támaszd ki magad párnákkal, csak találsz egy viszonylag kényelmes pozíciót. Így a végefelé már amúgy is egyre nyűgösebb az ember.
36 hetes, 4 napos kismami
Szerintem azért menj el orvoshoz, ha estig erősödnek a tüneteid. A fejfájás és a furcsa közérzet lehet a terhességi mérgezés vagy a HELLP szindróma tünete is. Szintén előfordulhat gyomortáji fájdalom, vagy hányinger szerű érzés is . Nem gongolom, hogy ez lenne a problémád, de a tüneteid alapján ez is előfordulhat. Az is lehet, hogy szülni fogsz,mert az járhat furcsa érzéssel, tisztulással( hányás, hasmenés) Szóval szerintem , menj el a védőnőhöz, vagy az orvosodhoz, hogy mérjék meg a vérnyomásodat!
Üdv.: 24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!