Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen vitaminokat ajánlanátok...

Milyen vitaminokat ajánlanátok egy 6 hetes terhesnek? Nem akarok komplett készítményeket szedni pl. : elevit és társai

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 11:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem a vitaminoktól hízol, hanem attól, hogy egyes vitaminok, nyomelemek, pl a folsav nagy étvágyat csinálhat. Viszont folsavat spec mindenképp kell szedni, így ezt nem tudod kikerülni. A hízásod pedig nagyrészt azon múlik, hogy mennyit eszel és nem a vitaminokon...
2010. márc. 7. 16:55
 12/18 anonim ***** válasza:
24%

Igen. Képzeld, 1000 ft a 60 db.

Csak azt nem értem, hogy van pofád megkérdőjelezni, hogy igazat mondok-e!???

Ilyenkor a moderátorok bezzeg nincsenek sehol...

Na, mindegy, nem pazarlok több szót rád, a kérdezőt felvilágosítottam, te meg....!

2010. márc. 7. 17:03
 13/18 anonim ***** válasza:
moderátorok?:)Ugyan minek?Nem én beszélek csúnyán és hülyeségeket...)és még nekem ajánlgatod a magnéziumot...:)Neked kéne napi 1doboz hogy lenyugodj...van pofám megkérdőjelezni..:)én veled ellentétben még mindig nyugodt vagyok:)és az is maradok!:)
2010. márc. 7. 17:56
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég. Egy ilyen jelentéktelen kérdésen így összekapni... :((
2010. márc. 7. 19:01
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ha a kérdező nem szeretne terhesvitamint szedni az a saját magán ügye,nem kell rátukmálni.elég ha megfelelően étkezik,eszik zöldséget és gyümit is.ja annyit hozzáfűznék az egyik válaszoló válaszához,hogy az oltári nagy baromság h a terhes vitaminokban van megfelelő mennyiségű vas,ugyanis szedem a gravidát+3*1 neo ferro folgammát és rosszabb a vérképem mint a terhesség elején.erről ennyit.és az meg igaz h lehet ezektől a vitaminoktól hízni.ugyanis 30 hetes vagyok és eddig 17 kilót híztam,bár rám fér az igaz,de én soha az életben nem voltam ennyire hajlamos a hízásra.és mielőtt még jönne a szöveg h nem a vitami hízlal hanem csak étvágyat csinál,akkor hozzátenném h pont ezért van az h hízlal.mivel étvágyat csinál,és az miatta van.
2010. márc. 7. 19:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én Elevittel kezdtem aztán kipróbáltam a Hipp Natalt, amit a kérdező ír, most Gravidát szedek! Nekem az Elvit vált e legjobban, de ez egyénfüggő, azért is próbáltam ki többet is! Egyébként túlsúlyos vagyok mégsem híztam az Elevittől és székrekedésem sem volt! Hogy visszatérjek a Hipp Natal-ra, én is azért próbáltam ki mert természetes eredetű, gyümikből van, viszont hiába vannak savtalanítva nekem mégis sajna savat csinált ráadásul hamar elfogyott, ja és a fogam is elkezdett fájni, rájöttem nincs benne kálcium, azt mindenképp szedj hozzá! Mindenki mást fog mondani, nekem azt mondták minek a vitamin, így is túlsúlyos vagyok, egy bálna leszek mire megszülök a baba úgyis elveszi amire szüksége van! Lehet hogy így van, bár 18 hetes vagyok és még nem híztam, a baba meg inkább kapjon meg mindent csak egészséges legyen! Bocsi kicsit hosszú lett!
2010. márc. 8. 09:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia!Én Elevitet szedek a terhességem elejétől kezdve.Szerintem nagyon jó terhesvitamin,ajánlom neked is.Én megvagyok vele elégedve.
2010. márc. 8. 11:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia èn Hipp Natalt szedek + folsav+kalcium +magnèzium. Pròbàltam elôtte màr az elevitet ès a femibiont is de mindkettô mellett àllandòan szèkrekedèssel küzködtem. Amiòta a Hipp Natalt szedem ez a problèmàm megszünt ès nem mellèkesen èhsègrohamaim sincsenek.
2010. márc. 8. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!