Pontos lehet a 18 heti UH-on nem vizsgálata?
Orvos tudja mit lát nyugi. Nekem is 19 hetesen azt mondták fiú, azóta még láttuk párszor, hogy tényleg fiú. 19 hetesen én nem láttam mit lát az orvos de ő a szakember nem én.
Nem tudhatom, hogy a saját dokid fog-e csinálni uh-t. A harmadik uh 30-32 hetesen szokott lenni ha nincs havonta magándokinál. De ha mennétek 4D-re akkor az lesz a következő.
Ha megfelelően látják, akkor teljesen mindegy, hogy magán vagy nem magán az orvos, lehet látni, ennyi idősen már akár pontosan is, de azért ne vedd száz százaléknak.
Amúgy nálunk a következő uh anno 26 hetesen volt.
Nekünk 20 hetesen mondtak egy bizonytalan fiút, én végig azt éreztem, 33 hetes uh-n látta orvos legközelebb, mert volt olyan pózban, egyértelműen kisfiú mondtak, meg is mutatták, az is lett.:)
A 18. hetin már szinte biztos, hogy meg tudják mondani. Az, hogy te úgy érzed, le se szart, nem azt jelenti, hogy nem nézett meg rendesen: nekik elég egy pillantás, mert gyakorlott a szemük, percek alatt meg tudnak nézni mindent, ami fontos. Ez nem babamozi, hanem orvosi vizsgálat, értelmetlen lenne 15-20 percet szánni egy kismamára, mikor a töredéke alatt meg tud állapítani mindent.
Nekem még azt is mondták a 32. héten, hogy látják, van egy kis haja, mutatták is, de nyilván semmit nem tudtam belőle kivenni. :) Ha napi 20 kismamát vizsgálnék, nyilván jobb szemem lenne hozzá. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!