Clerarblue digitális pontos a heteket illetően? Többi lent!
Tegnap délután csináltam, azt írta ki, hogy 2-3 hét, ami au utolsó mensitől számolva teljesen rendben van!
DE nekem majd egy héttel hamarabb volt ovum, a tesztem is a nemvárt előtt egy héttel már pozi volt.
Az lehetett a gond, hogy délután csináltam és nem reggeli, koncentrált vizeletből (bár 2 hete már pozi a testem, ezért gondoltam, hogy mindegy az időpont)
Esetleg nem jól fejlődhet, és ezért írt kevesebb hetet a teszt?
Tudom, tévedhet, de azért most megijedtem :(
Tapasztalataitok vannak ebben?
Jövőhéten megyek orvoshoz, de addig kb. megőszülök :(
A Clearblue NEM a terhesség korát, hanem a fogantatástól eltelt időt jelzi ki.
Tehát a 2-3 hét, 4-5 hetes terhességet jelent.
igen, tudom, a fogantatás idejét írja ki, de pont ezért írtam, hogy nekem 1 héttel volt ovum.
A mensi szerint oké, a ovu szerint nem...úgy 1 héttel kevesebb
Bocs, de nem tudom, hogy jól értem-e a dolgot...
Volt menstruációd és előtte 1 héttel volt ovulációd nem utána? Tehát ovu után megjött? Írj már légyszíves pontos dátumokat, hogy kibogozzuk. :)
Május 29.-én volt meg, elvileg rá 2 hétre kellett volna lennie az ovunak, de nekem egy héttel hamarabb volt, tehát kb. június 4.
A tesztem is a nemvárt előtt egy héttel hamarabb lett erős pozitív, gondolom a hamarabbi ovu miatt.
Tudom, hogy 28 napos ciklusnál a nagykönyv szerint a 14 napon van ovu, nekem a 7. napon volt.
Amúgy fix. 28 naposak a ciklusaim.
Az, hogy baba van, tuti, 4 erős kétcsíkos tesztem van és ez a clearblue digi, de ez a számításaim szerint egy héttel későbbre teszi az fogantatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!