Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki volt 4 d ultrahangon az...

Aki volt 4 d ultrahangon az nem sirta el magát?

Figyelt kérdés
Mi a sima ultrahang után is pityeregtünk apával igaz mikor kijöttünk addig visszatartottuk:-)
2015. júl. 30. 12:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én a 12. heti UH-n pityeredtem el egy kicsit, mikor meghallottam a kis szívét és a doki megmutatta a monitoron.

A szülésről még nem tudok nyilatkozni! :)

2015. júl. 30. 12:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem sírtam, hanem tátott szájjal bámultam és szólni sem tudtam a döbbenettől. Hihetetlen volt és csodás.
2015. júl. 30. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Én sírós vagyok, de akkor nem sírtam. Csodáltam inkább szó nélkül, meg mosolyogtam sokat.
2015. júl. 30. 13:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Az első gyermekemnél /kisfiú/ nagyon érzékeny voltam, képes voltam a buszon elpityeredni magam, amikor dudorodott a pocakom egy talpacskától vagy buksitól. Az első szívhanghallgatás egy csoda volt, ott kibuggyantak a könnyeim, a 12. heti genetikai úgyszint: magándokinál csináltattuk, nagyon profi uh-géppel, minden apró kis rezdülését nagyon élesen láttuk, nagyon megható volt. Aztán a 26. hétben a 4D: először láttam igazán a vonásait, gyönyörű pasiarcot, totál olyan volt, mint a férjem, na, ott megint pityeregtem. Aztán a születésekor is, azután is, az első igazi kacagásakor 3 hós korában. Most 2,5 éves, és rendszeresen pityergek, amikor nem látnak, ha a régebbi fotOkat nézegetem.

A kislányomat már kevésbé érzelgősen vártam, hihetetlen boldogok voltunk, de az egész terhességem alatt erősebb voltam. A fiam nem igazán engedte nekem, hogy érzelegjek /nem volt egy magányos pillanatom sem/. De a kislányom első kacaja szintén megríkatott, valamint akkor szoktam még elmorzsolni egy-egy könnycseppet örömömben, amikor a kisfiam bohóckodik a kislányomnak, és mindketten gurgulázva kacagnak. Az csodálatos!

2015. júl. 30. 14:49
 15/15 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. senkit nem pontoztak le, csak engem, mégis miért? :D
2015. júl. 30. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!