Észrevette volna az orvos a hüvelyi ultrahangon azt, hogy méhen kívüli terhességem van?
Sziasztok. Június 14. volt az utolsó mensim. Szerdán pozitívat teszteltem, és még az nap elmentem orvoshoz. A hüvelyi ultrahangon a nagy fehérben láttunk egy kis fekete pöttyöt. Mondta a doki, hogy nagy a valószínűsége, hogy terhes vagyok. A kérdésem az lenne, hogyha méhen kívül tapadt meg a pici, akkor ezt láthatta volna a doki?
Azért aggódom, mert szurkál a hasam, hol a jobb oldalon, hol a bal oldalon. De nem sokáig, és enyhén. De nem vérzek, se nem barnázok. Inkább tojásfehérjeszerű folyásom van, de ez is kevés. 3 napja erős hányingerem van a délelőtti órákban és nagyon aluszékony vagyok. Valamelyik oldalon olvastam, hogyha valakin a menstruáció kimaradás környékén érezhetőek ezek a tünetek, akkor számításba kell venni a méhen kívüli terhességet. Tudom, hogy a neten sok hülyeség van, csak félek egy picit, mert nagyon vártuk már a picit. Segítségeteket előre is köszönöm!
Ez az első terhességem és lehet túl aggódom a dolgokat. :/
Köszönöm a segítséget! :)
Gratulálok! :)
Reméljük minden rendben lesz. Szerda óta tesztel még 2x és mindkettő pozitív lett egy xepil, és egy digitális clearblueval, ami + 3+-os lett. Remélem ha legközelebb megyek minden rendben lesz. :)
Néha kicsit túl aggódom a dolgokat, főleg hogy az első, és nagyon vártuk már a picit. Remélem megmarad nekünk a kis csöppség. Szedek babavitamint, sokat pihenek, sok gyümit eszem. Igyekszem mindent megtenni érte, a többi már "rajta" múlik. Lehet hülyén hangzik, de szoktam hozzá beszélni. :$ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!