Mi az a keményedés? Honnan lehet felismerni?
Figyelt kérdés
Ha olyan nehéz a hasam, mint egy kő és ha hozzáérek akkor kemény?2010. márc. 7. 07:07
1/6 anonim válasza:
Szia!
Pontosan.Kemény, és húzódik.Nekem elég kellemetlen, kisség fájó szokott lenni.Ilyenkor ált. lepihenek, és magától elmúlik.De a Magne B6 jó rá.
2/6 anonim válasza:
igen olyan kemény mint a kő és azt érezni, legalábbis én így éltem meg, hogy nagyon nehéz, mintha húzna lefelé, meg feszítene.
Kellemetlen érzés volt, nekem is mindig meg kellett pihennem ilyenkor.
3/6 anonim válasza:
2. vagyok, nekem alcium, magnézium segített. olvasd el ezt:
4/6 anonim válasza:
Igy van,de ez csak néhány másodpercig tart,majd elernyed. Tehát nem órákig kemény.
5/6 anonim válasza:
Kőkemény lesz a hasad és húzz lefele.Sokáig is tarthat nem csak percekig. A percekig tartó az csak méhösszehúzódás. De ha sokáig tart az vagy megnézium hiány vagy akár baj is lehet belőle. Inkább pihenj le egy kicsit. Míg teljesen el nem múlik. Ha neked kemény azt szerintem a kicsinek is kemény vagyis szorító érzés. A magneB6 az inkább a terhesség elején jó mert jó a hányingerre is. Utánna erősebbet írnak fel. De azt minden doki mást. Nekem Magnerot-ot De én végig szedtem mert lábgörcseim is voltak meg a picurt is féltettem.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 7. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!