21 hetes vagyok, január 8-ra vagyok kiírva! Mennyi TGYES-t illetve GYED-et fogok kapni?
Május óta vagyok táppénzen,ami lényegesen kevesebb mint a fizetésem!Ha januárban születik a Baba,akkor az előző évi kereset számít,amiből 8 hónap táppénz!
Szeretném tudni hogy számolják a táppénz is beleszámít az 1 évbe
kedves válaszoló
el tudnád küldeni a linket a kérdésedről? engem is érdekelne,mert én is januárban szülök és most szeretnék elmenni táppénzre,de a pénz sajnos nagyon meghatározó
Itt ezen az oldalon a menü hasáb alatt (ahol az új kérdés is szerepel) találsz egy olyat, hogy: Keress! elé be kell írni hogy szülési szabdság vagy tgyás és megfogja neked mutatni azokat a kérdéseket amik ezzel a témával kapcsolatosak. És ott elolvashatod a tapasztaltabbak tanácsait.
Remélem egyszerüen és érthetően írtam le és tudtam segíteni.
szia!
a biztosítási időbe tuti, hogy beleszámít, és az igénylési lapon meg kell adni a szülés évének és az azt megelőző évnek a jövedelmeit. igazából az oep oldalán található leírásból számomra sem egyértelmű, de szerintem - a fent leírtak alapján - beleszámít a táppénz is a Tgyás összegének meghatározásába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!