Az lehet jóslófájás, hogy minden este olyan mintha a pici kaparna, és jönni akarna kifele, és ilyenkor rettentően szúr a hüvelyem, meg a lábamba is lesugároz?
Figyelt kérdés
Ez mindig csak este jelentkezik, és van mikor több órán keresztül eltart. Hétfőn töltöm a 38. hetet2008. szept. 5. 10:31
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom h ez az e de én is így vagyok ezzel!Néha napközben is csinálja de főleg este....meg már 2-3x volt olyan is h annyira belenyilalt h azt hittem megszülök,megmozdulni sem tudtam és utána bekeményedet a pocakom,meg kicsit görcsöltem!Úgyh akár annak is felfogható!Én jóslónak tudtam be:-)))
Lehet már csak napok kérdése!
Könnyű szülést:-))
38 hetes 5 napos kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!