Negatív kombinált tesztel elmenjek magzatvízvételre?
Figyelt kérdés
Minden eredmény negatív, csak a korom miatt javasolják a magzatvízvételt.2008. szept. 5. 10:29
1/11 anonim válasza:
Hát én nem mennék el, de én 29 vagyok, viszont ha elmúltál 35, akkor menj csak el!
2/11 anonim válasza:
Szia!Akkor szerintem ne mennyél el.De a döntés a tiéd!Ha negativ a teszt az nagyon jó!Mért nem integrált tesztre mendtél?Üdv:Zsuzsa 33 hetes pocakos
3/11 A kérdező kommentje:
Én akkoriban a kombinált tesztről tudtam, de azt mondják az is nagyon jó. Annak szokták ajánlani az integrált tesztet, aki lemarad a kombináltról. Legalább is én így tudom.
2008. szept. 5. 10:37
4/11 anonim válasza:
Vesziteni nem vesztesz azzal ha elmész arra is, de igazából nem szükséges.
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ott van az az 1% vetélési kockázata, emiatt gondolkodom rajta.
2008. szept. 5. 10:50
6/11 anonim válasza:
Nekem is minden eredményem negatív volt,de én mégis elmentem,hiszen annak az eredménye 100%-os és én nem akarok kockáztatni.Túl lehet élni és azt mondják,hogy csak az a baba megy el,amelyik amúgy is beteg lenne.Menj el nyugodtan.
7/11 anonim válasza:
Ne menjél, inkább fizessél ki mégegy teszt árát!
8/11 anonim válasza:
Szia! Én sem merek elmenni, pedig 39 éves vagyok! A genetikus főorvos azt mondta, hogy ha a kombinált teszt negativ - az enyém is az lett szerencsére - semmi értelme a mamát is és a babát is kitenni egy ilyen kockázatnak, mert azért valljuk be, van kockázata, még ha 1 %, de akkor is van!!!
9/11 anonim válasza:
Én integráltra mentem. Ez a legösszetettebb vizsgálat. Ha az nekem negatív lesz, én nem megyek el hasszurkálós vizsgálatra, nem veszélyeztetem a babámat. 38 éves vagyok, de megbízom az integrált tesztben és a további UH-vizsgálatoknak + AFP eredménynek.
Te döntöd el, hogy mitől félsz jobban: a vetéléstől, vagy attól, hogy beteg lehet a babád.
10/11 A kérdező kommentje:
Én nem szívesen megyek magzatvízvizsgálatra. Ezért is kérdezem.
2008. szept. 5. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!