Lejárt babaolajtól lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
babaolajat szoktam használni fürdés után,mert az nekem sokkal jobb mint a testápoló,(terhesség előtt is ezt használtam)és van itthon még egy,de nincs már rajta semmilyen papír hogy meddig jó.Szerintetek lehet valami bajom tőle ha esetleg nem jó?Dobjam ki inkább?Tudom hogy komoly bajom azért nemlehet,de ha valami kiütés vagy nemis tudom mi,kijönne rajtam,hát nem szeretném,mert a terhesség elején már járnom kellett sajnos bőrgyógyászhoz..:S 16hetes kismama2010. márc. 6. 22:09
1/3 anonim válasza:
Az olaj akkor nem jó, ha érzed, hogy megavasodott. Egyéb esetben semmi bajod nem lesz tőle, nyugi:) Nekünk lejárt a fürdőolaj, amit használtam, és kérdeztem a gyógyszerészt, azt mondta, a szavatossági időt mindenre kötelező ráírni, de ez nem jelenti azt, hogy utána már nem jó a termék, csak a gyártó szavatol idáig. És az olajjal meg az a helyzet, amit leírtam:)
ҝ
2/3 anonim válasza:
Ez így van, az olaj akkor romlott ha avas
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek,de lehet én vagyok hülye,de nemtudom milyen mikor avas?Hogy néz ki?Vagy szagról lehet tudni?Mert ez ugyanúgy néz ki állagra meg szagra is mintha most vettem volna.
2010. márc. 7. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!