Holnap töltöm a 40. hetet. Kedden pedig be kell feküdnöm kórházba mert lejárt az idő. Mindenki be szokott ilyenkor feküdni?
Vasárnapra voltam anno kiírva, szerda reggel befektettek. Nem örültem, szívesebben jártam volna be naponta, mondtam is a dokimnak. Aztán a befektetés éjszakáján elkezdett szivárogni a vizem. Nem tudom, mi lett volna, ha ez otthon történik. De így nagyon jó volt, tök nyugodt voltam, egyáltalán nem estem kétségbe. Így a férjem is csak reggel jött be, tudott aludni éjjel. Ha otthon vagyok, tuti nem tudott volna.
Szóval akármennyire is ki voltam akadva a befekvés miatt, nagyon örültem, hogy bent voltam, amikor elkezdődött. :)
Én is túlhordtam a babámat, nem feküdtem be, minden másnap mentem vizsgálatokra.
Biztos, hogy nem feküdtem volna be, minek, ha minden rendben. Valahogy próbálj beszélni a dokiddal.
Én egy vasárnapi napra voltam kiírva, és azt mondta a doki, hogy ha nem jön meg, akkor hétfőn be kell feküdni. Nagyon nem akartam (kocsival 3 perc a kórház) és kikönyörögtem 1 nap haladékot :) A babám lehet ráérzett a dologra, mert hétfőn reggel megindult :)
Szóval nálunk is a kiírt nap utáni napon már befektetnek, és 5 napot még várnak az indítással. (pénteken indítottak volna)
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!Nálunk 1 hetet várnak az indítással.Nem kötelező a befekvés csak legfeljebb nem néznek az emberre jó szemmel/persze ezt csak én gondolom/.Egyébként azt tudom,hogy ha nem megy be valaki akkor alá kell írni egy papírt,hogy saját felelősségünkre maradunk itthon.Igazából kíváncsi voltam,hogy ki mit gondol a dologról és volt-e már aki nem feküdt be vagy csak én gondolkodom ilyenen.
Nem mindenhol fektetnek be.
Ahol en szultem ott csak be kellett jarni nst-re, vizsgalatra.
Nem tudom, hogy mennyire igaz, de egyszer a dokim azt mondta, hogy akkor szoktak befektetni a 40. hetet betoltott kismamakat, ha nagyon sok ures agy van a nogyogyaszati osztalyon. Akkor is azert fektetik be, hogy kihasznaltabb legyen az osztaly (mert ugye a tb minden egyes bent toltott ejszakadra, minden egyes pluszban elvegzett vizsgalatodra fizet a korhaznak, szoval nekik rossz, ha nagyon nagy az uresseg).
Nem tudom, hogy igaz-e, de ha igen, akkor emiatt en biztosan nem fekudnek be, ha nem fontos.
szia
én szívesen befeküdtem volna..
40 + 5 napon még egyben voltam nyitva 1 centire csak..
a doki mondta minden nap hogy EZ A BABA NINCS JÓL ODABENT
mégse csináltak semmit nem indítottak, nem fektettek be
hát meg is lett az eredménye
aznap is hazaküldtek 40 + 6 nap NST-ről pedig már akkor is szinte vízszintes volt a görbe, nem is éreztem jól magam majd másnap lett volna amnioszkópia
de éjjel jöttek a fájások és már belekakilt a vízbe (meconiumos volt) és le is nyelte..fertőzése lett a lányomnak
ha oda figyelnek rám nem történt volna meg ez..
na mindegy bocs nem ez volt a kérdés
de ilyen szempontból örültem volna ha befektetnek és odafigyelnek rám, attól függelten hogy nem volt fogadott dokim..
15 hós már a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!