Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti miket esztek/ettetek a...

Ti miket esztek/ettetek a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Konkrét ételek érdekelnének:)

Kicsit meg vagyok lőve, mert szeretnék egészségesen enni, ahogy a babavárás előtt is, de egy csomó egészségtelen ételt kívánok, és nehezen jut eszembe olyan, amit nyugodtan tudnék enni, ezért szeretnék ötleteket gyűjteni:)

2015. júl. 28. 12:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én bármit meg tudtam enni, ami egészségtelen, a csúcs a belga triplahúsos hamburger volt.

Mióta megszületett, azóta egészségesebben eszünk, általában csirkemell és köret variációban, míg meg nem unjuk. A csirkét sütheted zöldséggel, sajtmártással, sonkával-gombával, karfiollal, sajttal. Vagy én szoktam fehérboros mártással is csinálni, az sült krumplival nagyon finom.

2015. júl. 28. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:

én a terhességem előtt egészségesen étkeztem, teljes kiőrlésű cuccokkal, barnarizzsel, sok zöldség, husi, cukrot kerültem.

mikor teherbe estem, minden ilyen cucctól hánytam!

a diétás kenyér szagától is hánytam. így visszaálltam a "normál" étkezésre.

viszont pluszba rettentően kívántam a gyümölcsöket.

nagyon nagyon sok gyümit megettem.

Emellett tésztát, fehérkenyeret, édességet, csipszet.csokit..mindent.

24. heti cukorterhelésen ki is derült hogy terhességi cukrom van, így most szénhidrát és cukorszegény diétát kell tartanom, szóval visszaállni a régi rendszerbe, de szerencsére már nem hányok legalább ezektől :D

2015. júl. 29. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!